Programul manifestărilor dedicate Zilei Drapelului Naţional

• publicat la: 25 iunie 2013
Programul manifestărilor dedicate Zilei Drapelului Naţional

UPDATE:

Datorita declararii zilei de 26 iunie, de catre guvernul Ponta, ca Zi de Doliu National,in memoria victimelor accidentului rutier din Muntenegru,activitatile de pe raza municipiului Carei se contramandeaza.

.

Miercuri, 26 iunie 2013,cu începere de la ora 10.00 la Monumentul Ostașului Român din Carei, Direcția de Cultură a municipiului Carei organizează un moment festiv cu ocazia sărbătoririi  Zilei Drapelului Național.

Programul va cuprinde o scurtă evocare a istoricului drapelului național și un moment poetic. Organizatorii invită pe această cale toți careienii pentru a cinsti Ziua Drapelului Național.

În organizarea Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, Primăriei municipiului Satu Mare şi a Garnizoanei Satu Mare, miercuri, 26 iunie, orele 10.30, pe platoul din Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare, se vor desfăşura manifestări dedicate Zilei Drapelului Naţional.

            Sunt invitaţi la manifestare reprezentanţii instituţiilor publice deconcentrate, ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, ai Ministerului Apărării Naţionale, reprezentanţii partidelor politice, reprezentanţii mass – media locală, precum şi toţi cetăţenii judeţului Satu Mare.

            Având în vedere Hotărârea Guvernului nr. 410/2013 privind declararea zilei de 26 iunie 2013 zi de doliu naţional pe teritoriul României în memoria victimelor gravului accident rutier produs în data de 23 iunie 2013 în Muntenegru, se va proceda la arborarea în bernă a drapelului României de către toate instituţiile şi autorităţile publice locale, precum şi la sediile partidelor politice, instituţiilor de învăţământ de orice grad şi instituţiilor de cultură, la punctele pentru trecerea frontierei, în aeroporturi, porturi, gări şi autogări.

            În consecinţă, instituţiile şi autorităţile publice locale nu vor organiza programe şi manifestă culturale pe raza judeţului Satu Mare.

comentarii

de sebi la 26 iunie 2013 - 13:08

desi la Carei nu a fost nici un eveniment la monument cine intra pe dezinformatia poate citi despre programul ce a avut loc aici.
astia cred ca cei 36 de km sunt la ani lumina de realitatile orasului Carei

Lasati un comentariu