Reabilitare drum Urziceni

• publicat la: 26 iunie 2013
Reabilitare drum Urziceni

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef şi Prefectul judeţului Satu Mare Eugeniu Avram, alături de subprefectul Cristian Sasu au participat la recepţia lucrărilor unui proiect integrat finanţat prin Măsura 3.2.2.  miercuri, 26 iunie 2013, ora 13:00. În calitate de beneficiar a fost prezent primarul localităţii Urziceni Mellau Iosif.

Valoarea totală a proiectului finanţat prin FEADR este de 13.392.000 lei cu TVA din care au fost executate următoarele lucrări:

          Modernizare drum comunal DC49 Urziceni-Urziceni Pădure în lungime de 5,1 km şi modernizarea a cinci străzi în satul Urziceni în lungime de 1,69 km – valoare 9.858.000 lei cu TVA. Au fost realizată îmbrăcămintea rutieră alcătuită din două straturi de mixturi asfaltice, amenajarea acostamentelor, şanţurilor şi a platformelor  de încrucişare pe tronsoanele de drum cu un singur sens.

           Construire clădire cu destinaţia After School în curtea şcolii din localitatea Urziceni cu o suprafaţă de 180 m² în valoare de 913.880 lei cu TVA.

          Reabilitarea căminelor culturale din localităţile Urziceni şi Urziceni Pădure în valoare de 2.620.120 lei cu TVA. Au fost reabilitate instalaţiile termice, acoperişurile, izolaţiile şi închiderile interioare şi exterioare ale clădirii.

Beneficiarul contractual este comuna Urziceni iar executantul lucrării – SC VIDELI SRL Satu Mare.

 

 

Biroul de presă

Lasati un comentariu