2 mii de pachete de ţigări confiscate la Carei

• publicat la: 17 iulie 2013
2 mii de pachete de ţigări confiscate la Carei

In data de 15 iulie a.c., N.Florin, de 30 ani, din Livada,  în timp ce conducea un autoturism  VW Passat pe raza localității Carei a fost oprit în trafic de polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Carei. Cu ocazia controlui efectuat de către polițiști, în portbagajul autorismului au fost găsite 2.000 pachete țigări de proveniență Ucraina. Autoturismul a fost indisponibilizat iar susnumitul a fost reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii asimilată de contrabandă.

            În urma extinderii cercetărilor de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în data de 16 iulie a.c., au fost emise, de către Judecătoria Satu Mare,  două mandate de percheziție la domiciliul învinuitului și la Societatea comercială unde este asociat unic.

            Polițiștii au procedat la  punerea în executare a celor  doua mandate de  perchezitie. Cu această ocazie au fost ridicate urmatoarele bunuri : 1400 litri motorina , suma de 12 000 lei , si aparatura electronica in valoare de 2200 lei. De asemenea a fost indisponibilizata autoutilitara VW LT, propietatea susnumitului, în interiorul careia s-a gasit cantitatea de 235 litri bauturi spirtoase si 30 litri aditivi de preparare a bauturilor alcoolice.

            Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

             Polițiștii  Broului de Investigații Criminale  l-au identificat pe A. Laurentiu , de 26 ani din Satu Mare, ,care a sustras  mai multe scule electrice dintr-un  imobil in constructie din Satu Mare în valoare de 6.500 lei. Prejudiciul  a fost recuperat in proportie de 90%, iar cercetarile continua.                                                                 

In data de 16.07.2013, ora13.50 am fost sesizati prin Serviciul Apeluri de Urgență  112 de către de către un bărbat din Satu Mare, despre faptul ca in noaptea 15/16.07.2013, persoane necunoscute, prin escaladarea unui gard i-au patruns pe terenul ce-l detine, in Satu Mare, iar  dintr-o anexa i-au sustras scule, unelte si fier vechi cauzandu-i un prejudiciu de 900 lei. In urma investigațiilor polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au depistat pe autorul faptei in persoana numitului K. Marian, de 23 ani, din Satu Mare.

Bunurile sustrase  au fost recuperate in proportie de 60%, susnumitul fiind cercetat in stare de libertate.                             

  În după amiaza zilei de ieri,  16 iulie a.c., orele 17.50, pe b-dul Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare, a acvut loc un accident de circulație.

            M. Valentin, de 37 ani, din Satu Mare,  conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neacordării prioritatii de trecere a intrat in coliziune cu autoturismul marca Skoda, condus regulamentar de o tânără, de 24 ani, din Satu Mare. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei autoturismului Skoda.

 Celor doi conducători auto au  fost testati cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.                                   

 In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 119 sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.340 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 71  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.600 lei.

comentarii

de pouker la 17 iulie 2013 - 15:03

au prins fraieru si baietii lu focilajos is bine mersi in usa pietii si fac bani de campanie pentru tulipani

de gadjou la 17 iulie 2013 - 18:01

bine politia rutiera din carei!!!!!
pe cand spunem bravo si pentru politia condusa de ecsedi care protejaza contrabanda de la piata si duce la focista comeseonu?????

de Ocean la 17 iulie 2013 - 21:33

Felicitari organelor pentru aceasta reusita. Este adevarat ca Politia Comunitara este mult mai slab pregatita, dar sa fim sinceri nici dotari nu au, si salariile sunt de vai de mama lor. Adevarul este ca nici interesul lui D-mn Primar nu este de ai ajuta.

Lasati un comentariu