Furt de mobil

• publicat la: 26 iulie 2013
Furt de mobil

Polițiștii din cadrul  formațiunii poliției rutiere au oprit pentru control un autoturism marca Mazda cu numerele de circulatie provizorii,condus de o femeie de 38 ani din Dumbrava, având autorizația de circulație provizorie expirată.

Conducătoarei auto i s-a întocmit dosar penal.

La data de 25.07.2013, ora 09:20, în afara localității Doba, județul Satu Mare, a avut loc un acccident de circulație.

    Un barbat de 54 ani, din Căuaș, conducând autoturismul marca Dacia, nu a păstrat distanța laterală în mers față de un alt autoturism, condus regulamentar de un tânăr de 30 ani, care se afla în depășire, intrând in coliziune cu acesta.

  In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a  unei femei de 35 ani, pasageră in autoturismul Dacia.

 La data de 26.07.2013 în jurul orelor 00.35,  patrula de  siguranţă  publică  formată dintr-un   polițițist   din cadrul  Biroului Ordine Publică Urban  Carei şi un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare au fost sesizați de către un bărbat de 29 ani din Carei, despre faptul ca un tânăr i-a  sustras telefonul mobil.

 În urma verificărilor efectuate a fost identificat  autorul faptei în persoana numitului Ș. TAMAȘ de 22 ani din Carei, cu antecedente penale. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit părții vătămate.

 Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.       

 In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 186 sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.250 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  46  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.905 lei.

 

Lasati un comentariu