Infracţiuni depistate de Poliţie

• publicat la: 23 iulie 2013
Infracţiuni depistate de Poliţie

La data de 22.07.2013, orele 09,15, patrula de siguranţă publică formată dintr-un  polițist din cadrul Biroului de Ordine Publică Carei și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, l-au identificat pe numitul H. ISTVAN, de 40 ani, din Carei, care a sustras, de pe o parcelă situată în zona Sitului Arheologic Bobald, 170 știuleți porumb. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate . Susnumitul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.          

  Polițiștii Secției de Poliție 8 Gherța Mică, l-au identificat în trafic, pe raza localității Tarna Mare, pe C. Vasile de 29 ani din comuna Tarna Mare, în timp ce conducea un moped marca Yamaha, fără a poseda permis de conducere.

            De asemenea, un barbat de 60 ani, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un moped neînmatriculat.Celor doi li s-a întocmit dosar penal .                                       

 Ieri, 22 iulie a.c., ora 16. 00 lucrătorii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în trafic,  pe strada Paulestiului din Municipiul Satu Mare , o tânără de 27 ani din Cuta , judetul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism  cu numerele provizorii de înmatriculare , a caror valabilitate era expirată din 24.11.2012.

Conducătoarea auto este cercetată  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

   Polițiștii  Secției 5 Poliție Rurală Petresti  au depistat în trafic un barbat de 33 ani, din Tiream,  în timp ce conducea un autoturism  fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

   Cel în cauză este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

            La data de 22.07.2013, ora 18.20, în afara localitatii Livada, un bărbat de 62 ani, pensionar, din localitatea  Adrian , judetul Satu Mare, circulând imprudent cu bicicleta, s-a dezechilibrat si a căzut pe carosabil, rănindu-se  grav.Biciclistului        i s-au recoltat probe biologice de sange în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

            In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 94 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.090 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  70  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17.950 lei.

Lasati un comentariu