Muncitori plătiţi la negru protestează în faţa Poliţiei

• publicat la: 13 iulie 2013
Muncitori plătiţi la negru protestează în faţa Poliţiei

 

            La această oră poliţiştii Secţiei 1 Valea Vinului Poliţie Rurală şi cei din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor verifică sesizările unor muncitori din judeţul Gorj, care reclamă că o firmă din Maramureş nu le-a plătit salariile pentru munca depusă.

            Aproape 50 de persoane din judeţul Gorj au sesizat în această dimineaţă Poliţia Municipiului Satu Mare, reclamând că au efectuat lucrări în fondul forestier aparţinând Ocolului Silvic Borleşti, lucrări contractate de o firmă din Maramureş, iar la final nu şi-au primit sumele de bani cuvenite pentru munca depusă.

Administratorul societăţii din Maramureş le-a relatat poliţiştilor că vineri, 12 iulie a.c., a înmânat unui reprezentat al muncitorilor, suma de 57.000 lei, reprezentând salariile tuturor persoanelor angrenate în lucrări, însă acesta a dispărut cu banii.

Muncitorii, nemulţumiţi de faptul că nu şi-au mai primit salariile, iar colegul lor, ce ar fi  luat întreaga sumă de bani, nu mai e de găsit, s-au adunat în faţa sediului Poliţiei Municipiului Satu Mare pentru a reclama aceste aspecte.

Poliţiştii sătmăreni au demarat ancheta în acest caz,  persoanele implicate fiind audiate la această oră.

.

comentarii

de sany la 14 iulie 2013 - 10:37

sa vina si la carei sa caute politia ca e mare foame de bani la patronii de la primarie si nici minim pe economie nu primim ….de unde inca sa ne faca si carte de munca..bataie de joc si ei umbla cu masini de lux si tiitoare

Lasati un comentariu