Prins cu bicicleta furată

• publicat la: 3 iulie 2013
Prins cu bicicleta furată

Patrula de siguranţă publică din Carei, formată din poliţişti şi jandarm, a surprins ieri în flagrant un bărbat de 32 de ani, din localitate, care tocmai furase o bicicletă.

            Attila G. se deplasa cu bicicleta în momentul în care a fost oprit şi legitimat de patrula de siguranţă publică, stabilindu-se că bunul fusese sustras cu puţin timp înainte, din curtea locuinţei unei femei de 41 de ani din Carei. Proprietara şi-a recuperat bunul, iar suspectul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

 Şi un minor de 17 ani, din comuna Tarna Mare este anchetat de poliţiştii din localitate tot pentru furt calificat, după ce a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin alimentar. Poliţiştii verifică acum dacă tânărul nu a mai fost implicat şi în comiterea altor infracţiuni.    

Un  şofer, de 19 ani, din Livada Mică, Dorel N., a fost surprins de poliţiştii Postului de Poliţie Oraşu Nou, la volanul unui autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere de nicio categorie. Mai mult, din verificări a rezultat că autoturismul condus pe DN 19 de tânăr avea şi numerele de înmatriculare expirate din luna mai a.c.

            În consecinţă, şoferul este anchetat acum pentru comiterea a două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice: conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

            Pe linie rutieră au acţionat marţi, în colaborare cu specialişti R.A.R.,  şi poliţiştii rutieri din Livada, care au urmărit depistarea în trafic a şoferilor ce conduc autoturisme cu defecţiuni tehnice. În cadrul acestor acţiuni au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.400 lei şi au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare.

            Un incident rutier s-a petrecut marţi, după ora 16.00, la trecerea la nivel de cale ferată din localitatea Botiz. Un conducător auto de 63 de ani, din Satu Mare, nu a mai putut controla autoturismul în momentul apropierii de bariera ce era închisă şi a lovit-o, provocând avarii. Nu au fost înregistrate victime în acest caz, valoarea prejudiciului material urmând a fi stabilită.

      

Lasati un comentariu