Start Bibliovacanta Carei 2013

• publicat la: 22 iulie 2013
Start Bibliovacanta Carei 2013

O nouă ediție a vacanței la Biblioteca Municipală Carei a luat astăzi startul. Bibliovacanța 2013 a debutat cu două ore de călătorii prin orașele lumii. Cei 23 de elevi care s-au înscris în clubul micilor geografi, au fost astăzi exploratori printre resursele informaționale oferite de bibliotecă și au călătorit în orașele Paris, Barcelona, Berlin și Oslo.

 Împărțiți în patru echipe de către Ionuț Sava, coordonatorul activității, elevii au căutat informații despre orașul repartizat prin tragere la sorți. Fiecare echipă a răsfoit pagini de internet, ghiduri turistice și enciclopedii pentru a se informa cât mai bine asupra orașului repartizat. După o sistematizare a acestor informații echipele micilor geografi, Albinuțele, Felinele, Micii iepurași și Fluturii, au ales modul de prezentare a celor patru orașe europene. Echipa Fluturilor a realizat un PowerPoint, iar echipele Albinuțelor, a Felinelor  și cea a Micilor iepurași au făcut afișe de prezentare pe cartoane duplex, fiecare lucrare fiind apoi  prezentată colegilor care i-au răsplătit cu aplauze.

Cele două ore petrecute astăzi la bibliotecă au fost atât de scurte încât pe fețele multora dintre ei se citea dezamăgirea că activitatea de azi s-a sfârșit. S-au mai înseninat puțin când și-au adus aminte că mâine Bibliovacanța continuă cu alte surprize și activități interactive.

 

comentarii

de Gigi la 23 iulie 2013 - 08:32

foarte buna initiativa, ma bucur ca exista si participanti ! felicitari tuturor

Lasati un comentariu