Campania Let’s do it România incepe în forţă la PlopStock

• publicat la: 5 August 2013
Campania Let’s do it România incepe în forţă  la PlopStock

In 2013, peste 96 de tari de pe Glob vor organiza o zi de curatenie nationala, sub umbrela miscarii internationale „Let`s Do It, World!”. România va fi si in acest an parte din schimbare, organizand o noua Zi de Curatenie Nationala pe 28 septembrie.Dupa succesul primelor 3 editii din 2010, 2011 si 2012 la care au participat peste 650 000 de voluntari si care au colectat peste 1,6 milioane de saci de deseuri, Ziua de Curăţenie Naţională din România a devenit deja o traditie, care uneste românii de peste tot.

 

Obiectivul strategic al „Let`s Do It, România!” 2013 este cresterea procentului de reciclare al deseurilor colectate la 40% din numarul de saci colectati, de la 35% in 2012, 26% in 2011 si 17% in 2010. O noutate in acest an este obiectivul de a implica in curatenie si romanii din diaspora, acolo unde acest lucru va fi posibil.

Echipa de organizare LDIR Satu Mare incepe in forta  pregatirile pentru campania de promovare a Zilei Nationale de Curatenie prin sustinerea evenimentului PlopStock ce va avea loc  in data 15-16 august.

Coordonatorii LDIR Satu Mare sprijina initiativa extraordinara a organizatorilor  festivalului aflat la a 4-a editie transmițând  in randul participantilor  mesaje  eco-educative de constientizare a importantei pastrarii curateniei in natura .

Echipa LDIR va avea amplasat un info point unde vor putea primi informatii legate de modalitati de inscriere la ziua de curatenie din 28 septembrie. In cadrul festivalului  organizatorii PlopStock impreuna cu  echipa LDIR au pregatit si o competitie eco-distractiva pentru participantii care vor demonstra cel mai bine cum trebuie sa ramana natura curata.

Programul:

·        15 august- ora 17.00- 21.00 Info-Point LDIR-ateliere de creatie din materiale reciclabile

·        16 august- ora 17.00- 21.00 Info-Point LDIR- ateliere de creatie, competitii cu premii.

 

Mai multe informaţii sunt disponibile la www.letdoitromania.ro sau satu-mare@letsdoitromania.ro

 

Lasati un comentariu