Muncitori la negru prinşi la construcţia hotelului careiean

• publicat la: 27 august 2013
Muncitori la negru prinşi la construcţia hotelului careiean

            Poliţiştii Formaţiunii de Investigare a Fraudelor Carei în cooperare cu specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare au acţionat luni, 26 august a.c., pe linia combaterii actelor ilicite de comerţ şi a muncii „la negru”.

            În contextul acestor acţiuni, au fost identificate 9 persoane care munceau la construcţia unui hotel din Carei şi care nu erau angajate  pe baza unor contracte individuale de muncă si care la vederea  inspectorilor au incercat sa fuga pe geam. Gyorgy E., administratorul societăţii comerciale din Recaş, în cadrul căreia persoanele depistate îşi desfăşurau activitatea, este anchetat acum de poliţişti.

Menţionăm că în conformitate cu dispoziţiile Codului Muncii, primirea la muncă a mai mult de 5 persoane, indiferent de cetăţenia acestora, fără încheierea unui contract individual de muncă, constituie infracţiune.

            Asemenea acţiuni, derulate în cooperare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă vor continua la Satu Mare, urmărindu-se respectarea tuturor prevederilor legale în acest domeniu.

comentarii

de sfera la 27 august 2013 - 12:52

da la casa din szalka a fotbalistului cum lucră oamenii dusi din carăi????
da scaunyele cum să fac????
jenouche să laudă la tăţi cu ce piloşi are şi că nime nu satinje de el da oamenii plătiţi la negru păntru scaunye trabă să plătyească păntru cusut dejetele tăietye la lucru la maşină….acolo nu mere itemeu verdyeportocaliu????

de itza la 27 august 2013 - 12:56

probabil nu a cotizat patronu unde trebe si la cine trebe…..a crezut ca ajunge daca e din grup de las tulipanos

de willy la 27 august 2013 - 13:10

ioiii si pentru acel hotel a taiat jena cu csbika toate copacii din parculet ca sa vada la el lumea de pe drum…..fratii cu hotelul au si firma care luat euro cu suta de mii de la polgardesanislau/?

de Mihai uslist-ul la 27 august 2013 - 13:48

Dar despre „nunta secolului”nu vorbeste nimeni? Cea de sambata seara,in care jenoke si-a insurat baiatul? Am auzit ca USL-ul a fost foarte bine reprezentat! doi consilieri municipali,un copresedinte al USL Carei,un vicepresedinte al Consiliului Judetean,Primarul din Satu Mare,Directorul General de la Finante etc,toata crema cea vestita,iar la alta masa erau ;noul sef al Politiei ,impreuna cu doamna Radio Transilvania ,asa zisul denuntator,care a adunat banii,in cazul mitei pentru sefia Inspectoratului de Politie (vad ca repede s-a aciuat linga un alt sef de politie) si finul ziarist ! Hmmm,oare se pune de o coalitie ?

de Ocean la 27 august 2013 - 17:45

D-mn Primar sa fie sanatos. Tinerilor casatoriti le doresc casa de piatra, si multa sanatate. Cine a paticipat la acea nunta nu este treaba m-ea Dar haideti sa trecem la problemele noastre, D-mn Primar vine la servici vineri, sper cu o putere de munca mare , plin de energie si chef de lucru. Haideti s-a vedem.

de jofi la 27 august 2013 - 17:49

ma ocean da tu vorbesti parca ai fi la sedinta si vrei sa te pui bine cu primaru pentru ceva post

de Miki la 27 august 2013 - 17:50

sau are si ocean ceva muncitori la negru si se apropie controlu……

de magyar la 27 august 2013 - 20:49

jos cu mafia udemeristopesedista din nagykaroly!!!!!!
komunistak vagytok mind!!!!

de Ocean la 27 august 2013 - 21:37

A dori cuiva sanatate, indiferent de relatia cu acea persoana, eu zic ca nu este un pacat. Oameni la negru nu am, post de la D-mn Primar nu astept. Dar sunt satul de dusmaniile acestea multe, eu cred ca ar trebui s-a ne mai calmam putin spiritele. La ce ajuta atita rautate? Eu nu tin cu D-mn Primar,de nici o culoare, dar ai dori numai bine familie lui, acelor tineri casatoriti, nu cred ca este atit de grav. Eu daca am avut ceva de zis, am zis la acea persoana direct in fata. s-au am scris pe BdeC. Ce cred unii despre mine este treaba si problema lor. Cind va gresi cu ceva Primarul, s-au indiferent cine ar fi acea persoana, si am dovezi , eu va promit ca nu am sa il iert.

Lasati un comentariu