Oaspeţi la CS Tapo Carei

• publicat la: 31 august 2013
Oaspeţi la CS Tapo Carei

În perioada 29-30 august, sala de tenis de masă de la Tapo Carei a fost gazda unui cantonament de pregătire comun cu CS Liceul Teoretic Nagy Mozes Tg.Secuiesc. Componenții echipei oaspete, Medves Antal, Ciszar Cristian, Opra Szabolcs, Bedo Robert, sunt antrenați de Dobolyi Aladar și Kerekes Barnabas, antrenor secund.

Prietenia dintre Mircea Podoba și Dobolyi Aladar a fost factorul care a stat la baza acestui cantonament comun, după cum declara pentru    Buletin de Carei antrenorul sportivilor din echipa oaspete:

Am participat la un concurs în Budapesta la minicadeți, iar într-o categorie inferioară minicadeților, Opra Szabolcs a ajuns până în sferturile de finală. Am hotărât când am venit din Budapesta să ne oprim pentru un cantonament în Carei, deoarece ne știm cu Mircea Podoba de mult timp, din 1990 mai exact, fiind prieteni și parteneri de antrenament.  Din cei prezenți aici, avem tinere talente care cresc de la o zi la alta, însă cel mai valoros component pe care l-a avut echipa este Kanabe Szilard, deținător a 14 titluri naționale, campion balcanic și medaliat cu bronz la Campionatele Europene din Praga 2009, iar din toamnă va juca la Milano în Italia. Sunt antrenor din 1972, iar din 1993 sunt antrenor secund la naționala de juniori.”

Clubul Tapo Carei a avut în cantonamentul comun componenți ai echipelor de juniori 3, cu vârsta cuprinsă între 11-13 ani și de copii, cu vârsta cuprinsă între 8-10 ani. Au participat la aceste antrenamente Balaj Robert, Mudure Marcel, Szilagyi Paul, Papp David, Szabo Bence, Dari Helga, Safta Henrietta, antrenori fiind Podoba Mircea si Bottyan Geza.

Potrivit celor declarate de Mircea  Podoba , săptămâna viitoare se vor afla în cantonament în Carei cei de la CS Odorheiu Secuiesc.

 redactia

Lasati un comentariu