Preşedintele CJ în vizită la tabăra Werdnig Hoffman

• publicat la: 9 august 2013
Preşedintele  CJ în vizită la tabăra Werdnig Hoffman

În cursul zilei de joi, 8 august Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef i-a vizitat pe tinerii cu dizabilităţii cazaţi la situl arheologic de la Bobald.

Timp de o săptămână, 27 de copii şi tineri bolnavi de sindromul Werdnig Hoffman sau suferind de un alt handicap locomotor cauzat de o boală rară sau comună, din întreaga ţară,  participa la activităţi variate recreativ-culturale. Alături de ei, în  tabăra de la Bobald sunt prezenţi  şi însoţitori ai bolnavilor, respectiv voluntari.

Tinerii au fost vizitaţi de subprefectul Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef şi consilierul judeţean Josef Pinter.

În cursul zilelor trecute, activităţile au fost mai mult decât atractive, pentru mulţi din cei aflaţi în scaunul cu rotile această tabără e o ocazie excelentă de a socializa cu alţi tineri de vârsta lor, de a petrece clipe de neuitat în aer liber. Joi în tabără a poposit şi trupa de dans Rotte Rose care a oferit tinerilor câteva momente încântătoare.

Lasati un comentariu