A 6-a ediţie a Festivalului Zmeielor

• publicat la: 29 septembrie 2013
A 6-a ediţie a Festivalului Zmeielor

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, între orele 12.00 şi 18.00 a avut loc ce-a de-a şasea ediţie a Festivalului Zmeielor la Ştrandul Termal din Carei.

Având în vedere că şi vremea a ţinut cu participanţii, au existat toate ingredientele pentru o zi plină de distracţie. Într-o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie, bunici, părinţi şi copii au venit fiecare cu zmeie confecţionate sau le-au confecţionat la faţa locului după care s-au întrecut în a le înalţa şi a le menţine în aer.

S-au mai confecţionat avioane din hârtie, au avut loc demonstraţii de tir cu arcul şi competiţii de airsoft. Doritorii au putut adopta un câine sau o pisică, fiind prezenţi la eveniment şi membrii ai Asociaţiei „Puffi” care au organizat un târg de adopţii de animale.

Au fost oferite peste cincizeci de diplome de participare şi diplome speciale pentru cel mai frumos zmeu şi zmeul cel mai sus înălţat, din partea organizatorilor:Centrul Cultural Carei, Direcţia de Cultură şi Sport Carei şi Asociaţia Sportivă „Corvus Regia”.

Lasati un comentariu