Caravana Prevenirii Criminalităţii

• publicat la: 30 septembrie 2013
Caravana Prevenirii Criminalităţii

La acţiunea organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare au participat 8 poliţişti din formaţiunile de prevenire şi de proximitate şi un reprezentant al Primăriei Municipiului Satu Mare, în persoana domnului Adrian Bălaj, şef birou în cadrul SPAS.

Caravana Prevenirii a ajuns în toate cartierele importante ale municipiului Satu Mare: Micro 14, Micro 15, Micro 16, Micro 17, Carpaţi, 14 Mai şiSolidarităţii, şi s-a încheiat în Centrul oraşului, în Piaţa Libertăţii. Poliţiştii şi reprezentantul Primăriei au interacţionat cu cetăţenii pe problematica furturilor din locuinţe şi au distribuit peste 400 de broşuri cu recomandări vizând protecţia locuinţei.

Acţiunea s-a bucurat de succes, în special în rândul pensionarilor, aceştia dovedindu-se o categorie preocupată în mod deosebit de autoprotecţia locuinţei, dar şi persoane dispuse să-şi ofere timpul în slujba bunei vecinătăţi.

Caravana Prevenirii Furturilor din Locuinţe este prima acţiune realizată de poliţişti în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, care se desfăşoară în perioada 30 septembrie-4 octombrie, fiecare zi abordând o altă problematică.

 

Lasati un comentariu