La Carei continuă contrabanda cu ţigări

• publicat la: 23 septembrie 2013
La Carei continuă contrabanda cu ţigări

Vineri, 20 septembrie a.c., polițiștii Compartimentului de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului  Carei, în cooperare cu lucrători din cadrul IJJ Satu Mare, Secţia Carei, au identificat şi prins un barbat de 33 ani, din Carei, care avea asupra sa cantitatea de 30 (treizeci) pachete ţigări de contrabandă marca „JIN LING” cu inscripţii în limba ucraineană, ţigări care, conform declaraţiei acestuia, urmau să fie comercializate în piaţă. Ţigările au fost ridicate în vederea clarificării provenienţei.

 Autorul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.                                                          

  În data  de 20.09.2013,  în jurul orelor 10:40,  lucrătorii Secției nr. 8 Poliție Rurală Gherța Mică l-au identificat în trafic pe numitul B. Ioan de 36 ani, domiciliat în Gherța Mică, care a condus, pe raza comunei Gherța Mică, un autoturism marca AUDI cu număr de circulație provizoriu, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 05.09.2013.

            Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

             Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, l-au depistat, pe b-dul Octavian Goga din municipiul Satu Mare, pe B. Daniel, de 39 ani, din Baia Mare, județul Maramures, în timp ce  conducea  un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat din data de 22.08.2013.

            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui auto având permisul de conducere suspendat. 

            S. Marin Alin, de 24 ani, din Satu Mare, a condus vineri, 20 septembrie a.c., pe str. Titulescu din mun. Satu Mare, un  autoturism  marca BMW cu număr de înmatriculare provizoriu, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 12.09.2013.            Susnumitul este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infracțiuni de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

            În  data de 20.09.2013, ora 15:00, pe str. Careiului din mun. Satu Mare, B. Marcel, de 47 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Dacia Logan, a acidentat  ușor o minoră de 11 ani, din Satu Mare, care circula în calitate de pieton pe trotuar.          Conducătorului auto i-au fost recolatate probe biologice in vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

            În noaptea de sâmbătă  spre duminică, în jurul orelor  02.55, pe Podul Decebal din mun.Satu Mare, P. Calin, de 27 ani, din Paulesti, conducând  un  autoturism marca Mazda, a pătruns pe contrasens intrând in coliziune frontală cu un autoturism marca Skoda Fabia, condus regulamentar de un bărbat de 58 ani.In urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului marca Skoda.

            Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul tânărului de 27 ani, aparatul etilotest indica o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.      Conducatorilor auto le-au fost recoltate și probe biologice de sange.

 

comentarii

de Ocean la 23 septembrie 2013 - 19:30

Se pare ca Politia este la datorie. Foarte bine

de careian la 23 septembrie 2013 - 21:25

ZILNIC SE VAND TIGARI LA NEGRU DA POLITIA LOCALA E VARZA NU EA MASURI DA STAU LA PANDA LUNEA SI VINEREA SI ASTEAPTA PE CEI CARE VIN DE LA TARA SI NU STIU CA NU AU VOIE SA CIRCULE PE STRADA CIMITIRULUI INTRE ORELE 6 SI 14 SI AMENDEAZA OAMENI DE TIGANI NU SE LEAGA CA IESE CIRC MAI ALES DOAMNA BLONDA SE DA INTRUN SPECTACOL TOT TIMPU DA PE EA NU O VERIFICA SEFI CUM STA IN TIMPU ESRVICIULUI IN BARURI SI BEA CAFEA

de cum sa se lege? la 23 septembrie 2013 - 22:46

ca sant parteneri
de ani buni……

de Vali la 24 septembrie 2013 - 06:51

Personajul „Mapetz Blonda”asa zisa politista comunitara,e o rusine pentru Institutia pe care o reprezinta.Are un comportament demn de dupa blocurile grii. Nu stiu cum de inca nu sau autosesizat seful ei Ecsedi sau cei in subordinea cui este „Politia Comunitara”.Femeea respectiva isi da niste aere de zici ca ea ar fi bulibasu Careiului,vorbeste urat si isi depaseste atributiile de serviciu.HALOOOOOOO !!!!se aude ?????????

de vremuri noi la 24 septembrie 2013 - 07:29

ai luat amenda Vali si nu te impaci cu gandul ca politia e pe faza?????

de emil la 24 septembrie 2013 - 12:52

Contrabanda cu țigări continua în toată țara, ca și la Carei!

de adevarul la 26 septembrie 2013 - 22:34

ilie e contrabandist

de keizer lajos la 27 septembrie 2013 - 06:45

da de ce luati de la mine laudele dupa ce eu muncesc din greu sa in oamenii la piata si politia departe……

Lasati un comentariu