Oferte speciale pentru cazare şi tratament în staţiunile balneare din ţară

• publicat la: 20 septembrie 2013
Oferte speciale pentru cazare şi tratament în staţiunile balneare din ţară

Românii pot beneficia, în perioada 20 septembrie – 10 decembrie, de oferte speciale pentru cazare şi tratamente destinat întreţinerii sănătăţii în perioada extrasezonului, prin intermediul programelor „O săptămână de refacere”, „Decada balneară”, „Hai la băi” şi „Wellnes balnear”.

Pachetele cuprind cazarea în hoteluri de 2, 3 sau 4 stele aflate în staţiunile balneare din ţară, precum Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Eforie Nord, Slănic Moldova şi Călimăneşti Căciulata, dar şi masa şi tratamentul.

Cei care aleg programul „O săptămână de refacere” pot beneficia de şase nopţi de cazare în hoteluri de 2 sau de 3 stele, de două proceduri pe zi şi de o consultaţia medicală la sosire, pe baza recomandării medicale.

Preţuri „O săptămână de refacere”:

– varianta cu mic dejun
pentru hotel 2 stele, tarif maximal recomandat: 330 lei/pers./loc
pentru hotel 3 stele : tarif maximal recomandat: 360 lei/pers./loc,

– varianta cu demipensiune
pentru hotel 2 stele, tarif maximal recomandat : 470 lei/pers./loc,
pentru hotel 3 stele, tarif maximal recomandat : 540 lei/pers./loc.

Pachetele din programul „Decada balneară” cuprind 9 nopţi de cazare în hoteluri de 2 sau de 3 stele, cu pensiune completă. Turiştii vor beneficia de o consultaţie medicală la începutul sejurului şi de câte două proceduri pe zi, pentru cel puţin şapte zile.

Preţuri „Decada balneară”:

– pentru hotel 2 stele, tarif maximal recomandat: 710 lei/pers./loc
– pentru hotel 3 stele, tarif maximal recomandat: 830 lei/pers./loc.

Cei care vor să se înscrie în programul „Hai la băi” pot beneficia de şase nopţi de cazare cu pensiune completă, de două proceduri pe zi pentru cel puţin cinci zile şi de o consultaţie medicală. Este necesară recomandarea medicului pentru a intra în acest programul. Persoanele interesate au nevoie şi de o copie după talonul de pensie sau de o adeverinţă de plată la zi a asigurărilor de sănătate.

Preţuri „Hai la băi”:

– pentru hotel 2 stele, tarif maximal recomandat 625 lei/pers.loc
– pentru hotel 3 stele, tarif maximal recomandat 750 lei/pers./loc

Pentru cel mult 650 de lei de persoană, românii pot petrece trei nopţi într-un hotel de 3 sau de 4 stele, în regim de demipensiune. Turiştii se vor bucura de o masă festivă şi vor avea acces la piscină, saună şi la sala de sport. Ei vor avea parte şi de două proceduri de tip wellnes, un masaj sau o şedinţă de întreţinere facială.

sursa gandul.ro

Lasati un comentariu