Ultilizări neaşteptate pentru votcă

• publicat la: 8 septembrie 2013
Ultilizări neaşteptate pentru votcă

Exista câteva utilizari neasteptate pentru votcă, unele dintre ele extrem de utile. Putini stiu că această băutură este ideală pentru a curăţa si a scoate mirosurile neplăcute din lemn, haine şi pantofi.

O linguriţă, două de votcă si o lingură de zahăr amestecate in apa in care păstrezi florile tăiate le vor face să rămână proaspete si frumoase pentru mai multă vreme, scrie Yahoo.

Amestecă intr-un pulverizator o parte votcă, o parte apă si pulverizează pe locurile mucegăite. Cu aceeasi solutie poti indeparta mirosul neplacut din sertare si dulapuri. Solutia este perfectă pentru lemnul care a fost atacat de mucegai. Lasă solutia sa actioneze câteva minute si apoi sterge locul cu o cârpa moale.

Pentru hainele care miros a vechi sau care au un miros neplăcut care nu iese prin spălare, foloseste aceeasi combinatie de votcă si apa. Este recomandata apa distilata. Pulverizează pe hainele cu miros neplacut si scoate hainele la aer. Mirosul de votca dispare o impreuna cu el si mirosul neplacut de vechi. Pulverizeaza votca nediluata in pantofii care miros urat. Efectul este spectaculos.

Votca este cea mai buna solutie pentru a curata ochelarii. Ochelarii capata o sclipire cu totul speciala de nou daca sunt frecati cu o carpa moale din bumbac pe care ai pus o lingurita de votca.

Pietrele semipretioase se curata si ele cu votca. Margele de sticla si pietrele semipretioase se curata si capata stralucire cu votca. Fie le pui intr-un pahar cu votca, fie pulverizezi votca pe ele. Ulterior trebuie clatite si sterse cu o carpa moale.

Pentru toate aceste utilizari neasteptate pentru votca poti sa folosesti o bautura ieftina.

Lasati un comentariu