Adopţii de căţei costumaţi de Halowen

• publicat la: 29 octombrie 2013
Adopţii de căţei costumaţi de Halowen

O mulțime de curioși s-au adunat în jurul  la țarcului  amenajat de Asociaţia Puffi pentru câinii abandonați şi oferiţi spre adopţie.

 

țelușii albi pătați cu negru au fost atracția țarcului, fiind repede înconjurați de copii care încercau să-și convingă părinții să-i ia acasă. Formalitățile de adopție presupuneau prezentarea unui act de identitate pentru a demonstra adresa la care puteau fi verificați ulterior,pentru ca aceștia să nu ajungă în stradă din nou. Noul proprietar trebuia să semneze și un formular de adopție pus la dispoziție de asociație.

După cum declara pentru Buletin de Carei, Maria Ardelean, președinta asociației, „aceste târguri sunt bune prilejuri pentru a găsi un cămin iubitor  pentru cânii abandonați, astfel încât aceștia să nu ajungă din nou pe străzi. Am venit azi cu  11 câini, care sperăm să îşi afle un suflet omensc care să le poarte de grijă.”

 

comentarii

de Ocean la 30 octombrie 2013 - 07:12

Asociatia Puffi este o fabrica de bani, din bani nostri ai cetatenilor. Carieni platitiva inpozitele, ca Puffi au nevoie de bani vostri. Si nu de putini.

de adrian la 30 octombrie 2013 - 07:35

inpozitele sunt la liber in CAREI?
careieni urmati exemplul primarului si nu mai platiti ca apoi vi se retine din salar 30% si platiti ca primaru pana la adanci batranete.folositi banii pt construit fabrica de mobila pt copii sau pt cumparat case prin alte orase sau pt cumparat terenuri.puteti sa faceti si un lac de pescuit iar daca nu puteti atunci luati de la altii!

de oarecare la 30 octombrie 2013 - 07:48

E jale…
E jale….
Risu plinsu..
Mai mult plinsu…
Rabda popor..rabda…

Lasati un comentariu