Apeluri în creştere la 112.Decese,infracţiuni,accidente

• publicat la: 27 octombrie 2013
Apeluri în creştere la 112.Decese,infracţiuni,accidente

La data de 25.10.2013, în urma activităţilor specifice desfăşurate, lucrătorii Posturilor de poliție comunală Foieni și Ciumeşti, l-au identificat pe H. Zoltan de 27 ani, din comuna Ciumeşti, sat Berea, ca fiind autorul furtului bicicletei aparținând persoanei vătămate V. Mihai din Foieni, faptă comisă la data de 24.10.2013. Prejudiciul în valoare de 500 lei nu a fost recuperat. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit faptul că H. Zoltan este și autorul furtului din casa de vacanţă aparținând persoanei vătămate R. Viorel din localitatea Viişoara, de unde în perioada 16-19.07.2013 a sustras mai multe bunuri în valoare de 100 lei, prejudiciul nefiind recuperat. H. Zoltan este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 La data de 25.10.2013, orele 22,56, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către S. Zoltan, domiciliat în comuna Hodod, sat Lelei, județul Satu Mare, despre faptul că numitul G. Levente din localitatea Lelei l-a lovit cu pumnul în zona feței. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de mai sus, în jurul orei 22.40, în timp ce se afla pe str. Principală din localitatea Lelei, G. Levente  de 33 ani, i-a lovit fără motiv cu pumnul în față pe S. Zoltan de 22 ani și S. Bobi de 20 ani, cărora le-a adresat și amenințări cu moartea. Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe, respectiv amenințare. 

  La data de 26.10.2013, lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Negrești-Oaș au fost sesizați prin  Serviciul  Apeluri  de  Urgență  112, de către C. Ioan de 37 de ani, din comuna Racșa, județul Satu Mare, despre faptul că la anexa locuinței numitei M. Maria a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat lucrători ai secției de poliție rurală și pompierii din cadrul Stației de pompieri Negrești-Oaș, care au stins incendiul, iar in anexă a fost găsit cadavrul numitei M. Maria, de 80 de ani. Cercetarea la fața locului a fost efectuată de către lucrători ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Satu Mare, fiind solicitat și un medic legist. În urma efectuării necropsiei s-a stabilit faptul că în cauză nu sunt suspiciuni de omor. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

 La data de 26.10.2013, orele 14:10, lucrătorii Poliției Rutiere Negrești Oaș l-au identificat în trafic pe str. Nouă din comuna Călinești Oaș, pe M. Vasile de 67 ani din Călinești Oaș, care conducea autoturismul marca Hyundai, în timp ce avea o alcoolemie de 0, 47 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

La data de 26.10.2013, în jurul orei 19:30, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța  Mică  au  fost  sesizați  prin  Serviciul  Apeluri  de  Urgență  112,  de către D. Grigore de 44 ani din comuna Turț, despre faptul că numitul G. Dumitru a căzut în fântâna din curtea locuinței sale. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar pompierii din cadrul Grupei de Pompieri Turț au scos cadavrul la suprafață, acesta fiind identificat în persoana lui G. Dumitru de 55 ani, domiciliat în comuna Turț. Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului Negrești Oaș în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Cercetările în cauză continuă.

La data de 26.10.2013, ora 11:30, lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Carei, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza localității Căuaș, au oprit pentru control autoturismul marca Skoda condus de către S. Alexandru de 25 de ani, domiciliat în Căuaș. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca susnumitul nu posedă permis de conducere de nici o categorie, fiindu-i întocmit dosar penal.

La data de 26.10.2013, orele 23,20, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către R. Laurențiu de 25 de ani, din comuna Vervechiu, județul Sălaj, despre faptul că a fost bătut de două persoane necunoscute în centrul localității Lelei. La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică formată dintr-un agent de poliție și un subofițer jandarm, care în urma verificărilor efectuate, au constatat faptul că, în timp ce se deplasa la barul din localitate pentru unele cumpărături, R. Laurențiu a fost oprit de către G. Levente, de 33 ani și G. Petre, de 29 ani, ambii din Lelei, care după unele discuții contradictorii cu partea vătămată, l-au lovit cu pumnii și picioarele pe corp și peste față, lăsându-l căzut la pământ, fără însă a-i lua bunuri sau obiecte. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările  în cauză continuă cu autorii în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

 

Lasati un comentariu