Atleţi careieni în top la Memorialul Rodica Mureşan

• publicat la: 21 octombrie 2013
Atleţi careieni în top la Memorialul Rodica Mureşan

Sportivii pregătiţi de profesorii Ioan Mărneanu şi Florin Turcu au obţinut, din nou, rezultate remarcabile. 

Tinerii sportivi careieni, antrenaţi de Ioan Mărnenau şi Florin Turcu au participat la Memorialul Rodica Mureşan, organizat în Sanislău în 20 noiembrie. Ca de obicei, mai multe probe ale tradiţionalului concurs de atletism au fost câştigate de careieni.

Tegzeş Natalia obţinut locul I la săritura în lungime, în proba rezervată elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a, Turcu Vlad a cîştigat aceeaşi probă, la ciclul primar, iar Mărneanu Cătălin s-a impus în concursul celor din clasle a VI-a şi a VII-a. Butean Patricia şi Mărneanu Cătălin au obţinut locul II în proba de 800 de metri, iar Balog Ionela s-a clasat pe locul III în proba de 800 de metri şi săritură în lungime.

O comportare bună au mai avut sportivii: Morar Mihaela, Bihari Ştefania, Trif Georgiana, Mariş Valentin, Todea Mihai, Trif George, Matei Şerban şi Fuzi Răzvan.

redactia

comentarii

de Cristian Dersidan la 24 octombrie 2013 - 13:05

Am spus-o de nenumarate ori ca am un respect deosebit pentru cei care-si sacrifica timp, nervi si bani pentru copiii nostri! Iar motto de mai sus sunt mai mult decat actuale. Mai presus de rezultate sunt educatia in sensul stapanirii de sine, a respectului fata de adversar, a insusirii aspectelor ce tin de apartenenta la alte culturi (in timpul deplasarilor in strainatate), lucruri care raman pentru toata viata, inclusiv dupa retragerea din activitatea competitionala. Astfel acesti copii isi constientizeaza pozitia in generatia lor, castiga respect de sine, dorinta de perfectionare. Acestea sunt adevaratele valori ce se castiga prin sport.
Inca odata tot respectul pentru d-l prof. Marneanu, alaturi de care am concurat, dar nu l-am depasit niciodata, si pt. D-l prof. Turcu cu al carui tata (Ghita)am fost vecin. In anul 1964 daca imi amintesc bine, Ghita a fost campion scolar regional la Pentatlon, Baia Mare. Din bunici si parinti campioni ies tot campioni!

Lasati un comentariu