Case plutitoare la malul mării

• publicat la: 12 octombrie 2013
Case plutitoare la malul mării

Apartamentele pe apă sunt ultima găselniţă a dezvoltatorilor imobiliari din judeţul Constanţa. Un antreprenor din Mangalia construieşte astfel de case la comandă, iar clienţii beneficiază de tot confortul. Locuinţele plutitoare sunt spaţioase, au două dormitoare, bucătărie, living, baie şi chiar terasă. Pe timp de iarnă, locatarii se pot încălzi la un şemineu cochet, sau pot naviga spre ţări mai calde.

Apartamentul plutitor a fost lansat la apă în Portul Turistic Mangalia. Este mai spaţios decât un apartament cu trei camere şi costă mult mai puţin. Are tot ce îi trebuie proprietarului, iar un avantaj important este că poate fi mutat oriunde pe apă.

O astfel de locuinţă este utilată complet cu şemineu, smart tv, încălzire, apă caldă, absolut tot ce trebuie. Construcţia a durat în jur de două luni şi la ea au muncit opt persoane.

Pe astfel de case plutitoare se pot organiza petreceri private pe lac sau în largul mării. Cel mult 30 de persoane se pot distra într-un cadru inedit, având la dispoziţie tot ce au nevoie pentru a se simti bine.

Prima locuinţă plutitoare a fost deja vândută, aşa că antreprenorul Bogdan Lupaşcu se gândeşte la ceva mult mai îndrăzneţ: ridicarea unui hotel plutitor.

Preţul final al unei case pe apă este de 55.000 de euro. În comparaţie, un velier de 12 metri lungime şi 4 metri lăţime, la bordul căruia încap opt persoane, are acelaşi preţ.

sursa stiriyahoo.com

Lasati un comentariu