Se caută cea mai bună voce

• publicat la: 11 octombrie 2013
Se caută cea mai bună voce

Centrul Cultural al Municipiului Carei cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport caută și în 2013 cea mai bună voce. Cu această ocazie se organizează ce-a de-a șasea ediție a concursului destinat soliştilor vocali STAR SELECT pentru elevii din Carei și din  alte localități.

Dacă ai talent și îți place să cânți, vino la preselecție!

La fel ca la  edițiile precedente concursul se desfășoară pe trei categorii de vârstă: Clasele I-IV, V-VIII și IX-XII.

Preselecțiile

Preselecțiile le organizează fiecare școală până la data de 08 noiembrie 2013. Școala își desemnează juriul, care va selecta dintre concurenți, conform grupelor de vârstă menționate, trei câștigători pe categorie. Concurenții selectați vor participa la faza următoare, semifinala, care va avea loc în Castelul Károlyi în 9 noiembrie 2013, ora 13:00. Lista cu numele participanților trebuie transmisă organizatorilor până cel târziu la data de 8 noiembrie 2013. Listele se pot aduce personal la sediul Centrului Cultural Carei, din cadrul Castelului Károlyi, sau trimite pe mail la adresa: sz.joji@gmail.com.

Tineri care doresc să se înscrie în concurs dar școala nu organizează preselecție, o pot face la adresa sz.joji@gmail.com. sau telefonic la prof. Szűcs József, tel. 0744 349 943, până la data de 08 noiembrie 2013.

SEMIFINALA

Semifinala concursului STAR SELECT 6 se va organiza în data de 9 noiembrie 2013 de la ora 13.00 în Sala de Expoziții a Castelului Károlyi. Fiecare concurent trebuie să se prezinte cu două melodii.

FINALA

Marea finală a concursului STAR SELECT, ediția a 6-a, și gala de premiere va avea loc în data de 23 noiembrie 2013 în sala de spectacole a Casei Comunitare Sfântul Ladislau (fostul club 9 Mai).

Persoană de contact: Szűcs József, tel. 0744 349 943.

Lasati un comentariu