Dumitru Dragomir a pierdut şefia LPF

• publicat la: 14 noiembrie 2013
Dumitru Dragomir a pierdut şefia LPF

11 din cei 18 conducători de club din Liga I l-au preferat pe Iorgulescu. Dragomir nu s-a arătat afectat de înfrângere, dar a lăsat să se înţeleagă că a pierdut din cauza intervenţiei premierului Victor Ponta şi a lui Liviu Dragnea.

Dragomir i-a felicitat ironic pe Ponta şi Dragnea

La puţine minute după anunţarea rezultatului votului, Dumitru Dragomir a susţinut o conferinţă de presă. Paradoxal, el a încercat să nu pară afectat de înfrângere. Cu toate acestea, cine l-a „citit” printre vorbe a putut constata că cel care a condus timp de 17 ani LPF era distrus.

„Gino are o activitate fotbalistică de ani de zile. Bănuiesc că va avea o activitate măcar cât am stat eu la LPF, îi doresc să stea şi el. N-am stat destul. Las în urma mea o ligă frumoasă, îi las mobila lui Ceauşescu în biroul meu, şi aşa a fost prieten el cu Nicu. Îi las Liga la un nivel extraordinar de mare financiar, sunt bucuros că a venit un profesionist. Am fost bătut pe valoarea lui, dar şi pe valoare politică. S-au implicat puternic aseară, astăzi şi alaltăieri, eu nu mai sunt om politic, au fost mai tari ca mine.

Am avut un program foarte bun, dar nu a contat deloc pentru că influenţa politică a fost majoră. Nu pot să vorbesc urât despre domnul Ponta sau despre domnul Dragnea, îi felicit pentru cum au lucrat. N-am decât să îi doresc succes, să fie sănătos, să ţină liga aşa cum am ţinut-o eu cel puţin din punct de vedere financiar”, a fost prima declaraţie a lui Dragomir.

Referirea la politic a avut la bază informaţii din presă – care nu au fost contestate – privind întâlniri, miercuri seara, dintre vicepremierul Dragnea şi mai mulţi preşedinţi de club la un restaurant din Bucureşti. De altfel, încă de acum două săptămâni, Dragomir a afirmat că „pierd numai dacă se implică politicul”.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu