Direcția Antifraudă a recrutat 850 de persoane și va fi funcțională în câteva zile

• publicat la: 7 noiembrie 2013
Direcția Antifraudă a recrutat 850 de persoane și va fi funcțională în câteva zile

Direcția Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) a recrutat într-o primă etapă 850 de persoane și va fi funcțională în câteva zile, a declarat, joi, secretarul general al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Octavian Deaconu, potrivit Agerpres.

„Ieri (miercuri — n. r.) am finalizat prima etapă a procesului de recrutare pentru DGAF, care va fi funcțională în câteva zile. Au fost recrutate 850 de persoane”, a spus reprezentantul ANAF, prezent la o conferință.

În primul trimestru din 2014, DGAF va demara un nou proces de recrutare pentru restul de posturi prevăzut în schema de personal a instituției.

Crearea DGAF este unul din elementele principale ale reorganizării ANAF care prevede redistribuirea a 2.500 de posturi — 2.000 pentru DGAF, 100 pentru Direcția marilor contribuabili și 400 pentru Direcția regională a finanțelor publice a Municipiului București.

Noua structură a ANAF a intrat în vigoare la 1 august 2013 și a prevăzut absorbția autorității vamale și crearea a opt direcții regionale de finanțe publice. De asemenea, pe 30 octombrie 2013, a fost desființată Garda Financiară.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu