Karatiştii careieni confirmă din nou

• publicat la: 11 noiembrie 2013
Karatiştii careieni confirmă din nou

În data de 09 noiembrie, CS Karate Do B.F.K.S. a participat la Campionatul Național de Karate pe Echipe, organizat de Federația Română de Arte Marțiale, departamentul SKDUN, în București, Complexul Sportiv Apollo.

La această competiție au participat sportivi din 27 de cluburi sportive de karate Shotokan din țară, însumând peste 700 sportivi, 163 de echipe în diverse probe de kumite (luptă liberă) și 254 de echipe în diverse probe de kata (luptă imaginară cu adversari imaginari), copii 1, copii 2, cadeți, juniori, tineret și seniori.

Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a participat cu sportivii: Abriham Amalia, Bartincki Attila, Bacs Mate, Chelmu Eric, Fulop Mate, Knecht Patrick, Knecht Vivien, Medvei Edvin, însoțiți de dr. Fazekas Gheorghe Zoltan – președintele, Bartincki Lajos – vicepreședinte, Dărăban Gheorghe – antrenor principal, Engber Ingrid.

La proba de kumite copii 2, +37 kg, echipa formată din Chelmu Eric, Knecht Patrik și Medvei Edvin, au cucerit medalia de aur, devenind astfel Campioni Naționali, iar echipa de kata juniori mixt formată din Abriham Amalia, Bartincki Attila și Bacs Mate, au cucerit medalia de bronz.

dr. Fazekas Gheorghe Zoltan dorește să mulțumească sprijinul acordat de sponsorul principal SC Contitech Fluid Automotive România SRL din Carei.

Motoul clubului careian ”Mai bine două ore de sport pe zi, decât două ore în fața calculatorului”.

CS Karate Do din Carei așteaptă toți doritorii de sport, să participe la antrenamentele de la sala de sport a Școlii Generale numărul 3, de pe strada Ignișului, în zilele de Luni, Miercuri și Joi, de la orele 18.

comunicat

comentarii

de podoba mircea la 14 noiembrie 2013 - 09:41

Felicitari ptr prestatia frumoasa la nationale !!!

Lasati un comentariu