Buletin Informativ al Politiei

• publicat la: 22 decembrie 2013
Buletin Informativ al Politiei

 In  data de 20.12.2013, orele 14,10 pe B-dul Heri Coanda la intersectie cu str. Strandului din Municipiul Satu Mare, B. Radu de 38 ani, din Odoreu, judetul Satu Mare, conducand auto Vw, proprietate privata, a accidentat grav un bărbat de 60 ani, pensionar, din Satu Mare, care,  circuland cu bicicleta pe B-dul Henri Coanda nu s-a asigurat corespunzator la traversarea strazii Strandului. Ambilor participanti la trafic le-au fost recoltate probe bilogice.

            Vineri , 20.12.2013, orele 18,00, în comuna Mediesul Aurit, Judetul Satu Mare, un tânăr de 25 ani, din Mediesul Aurit, conducand auto marca Opel Astra, a accidentat ușor o femeie 32 ani, din comuna Mediesu Aurit si pe fiica acesteia  minora de 8 ani, care au traversat  prin loc nepermis si fără să se asigure. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

            Sâmbătă , 21.12.2013 , intre localitatile Tășnad și Cig din judetul Satu Mare, B. ANA, de 34 ani, din Camarzana, conducând autoturismul marca Opel Astra pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul asupra autoturismului parăsind partea carosabilă, intrând în șantul din partea dreaptă a direcției de mers. In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducatoarei auto si a fiicei acesteia de 18 ani, pasagera in autoturism.             Conducatoarei auto i-au fost recoltate probe biologice.

            În  data de 21.12.2013 ora 18.39  în afara localității Satu Mic, comuna Craidorolt, judetul Satu Mare, M. Nicolae, de 65 ani, din Satu Mare, pensionar, conducand autoturismul marca Dacia Logan, pe fondul conducerii imprudente a pierdut controlul asupra autoturismului părăsind partea carosabilă intrand în șantul din partea dreaptă a directiei de mers. In urma evenimnetului a rezultat ranirea gravă a conducătorului auto iar autoturismul în urma impactului a ars in proportie de 90%.

            Sâmbătă , în jurul orelor  16.40 , A.  IOAN, de 47 de ani, din Satu Mare, a condus autoturismul marca Opel, în P-ta Libertatii din Municipiul Satu Mare, având o concentraţie de 1,01 mg/L alcool pur în aerul expirat. Susnumitul este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

            In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 56  sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.900 lei.                       

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  84  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.190 lei.

 

Lasati un comentariu