„Pușculița Transparentă” vă aşteaptă

• publicat la: 11 December 2013
„Pușculița Transparentă” vă aşteaptă

În cursul zilei de azi, 11 decembrie 2013, s-a montat în centrul municipiului Carei(lângă fântâna arteziană), de către Direcția de Cultură și Sport, „Pușculița Transparentă”, care reprezintă un proiect umanitar prin care se strâng fonduri pentru  achiziționarea de aparatură medicală pentru saloanele de la  Spitalul Municipal Carei, unde sunt internați copii.

În  cadrul acelorași acțiuni umanitare lansate de Direcția de Cultură  și Sport Carei, în urna amplasată în Sala Cavalerilor din  Castelul Károlyi,  spectatorii prezenți la concertul susținut de Corul „Solemnis”  din Satu Mare, au donat suma de 242 Ron pentru copii cu handicap grav de la „Casa Violeta”.

Urna va rămâne amplasată în Sala Cavalerilor pe toată durata  Festivalului.Se  așteaptă în  continuare pachete pentru proiectul „Cutia cu cadouri”, care face parte din aceeași  campanie umanitară lansată de Direcția de Cultură și Sport înaintea Sărbătorilor de  Iarnă.

comentarii

de michiduta la 11 December 2013 - 20:54

Urna va rămâne amplasată în Sala Cavalerilor pe toată durata Festivalului…..si pe urma securitateacastelului isi va insusi continutul urnei ca si anul trecut?????

Lasati un comentariu