Şi tu poţi aduce sărbătoare în suflete necăjite

• publicat la: 4 decembrie 2013
Şi tu poţi aduce sărbătoare în suflete necăjite

O serie de acțiuni umanitare se vor  desfășura în perioada dinaintea  sărbătorilor  de iarnă in organizarea Directiei de Cultură Carei.

Prima dintre ele este   CUTIA  CU DARURI  ,o campanie de strângere de cadouri.

Dacă ai un obiect, o jucărie sau orice altceva ce ar putea crea o bucurie în preajma Sărbătorilor de iarnă, te rugăm să le ambalezi sub forma unui cadou, într-o cutie de pantofi și să vii cu ea la Camera 26 din Castelul Károlyi, intrarea dinspre Monumentul Ostașului Român, în perioada 15-19 decembrie 2013,iar noi le vom distribui școlarilor și preșcolarilor de la Centrele de zi .

Rugăm pe cei care aduc cadourile să nu pună mâncare perisabilă, jucării sau obiecte  deteriorate și să noteze pe cutie vârsta copilului pentru care este destinat cadoul și dacă este pentru fetiță sau băiat.

PUȘCULIȚA  cu DONAȚII

 În perioada 13-20  decembrie 2013,  Direcția de Cultură, Sport și  Turism Carei, lansează campania umanitară intitulată „Pușculița cu donații”. Pușculița uriașă va fi amplasată în centrul  orașului și va reprezenta o cutie, cu una din fețe transparentă  și va oferi posibilitatea celor care doresc să doneze o sumă în  scop caritabil, pentru achiziționarea de aparatură medicală, să  facă acest lucru.

Acțiunea  are ca scop sprijinirea copiilor bolnavi internați la Spitalul  Municipal Carei.Până acum am reușit să cumpărăm cu sprijinul dumneavoastră 7  televizoare, 5 DVD playere și un aparat aerosol.

Campanie  de strângere de fonduri pentru copiii cu handicap grav de la „Casa  Violeta”

În  perioada 10-22 decembrie, în cadrul evenimentelor culturale care se  vor desfășura în Castelul Karolyi, va avea loc o acțiune  umanitară. Direcția de Cultură va amplasa o urnă  in Sala  Cavalerilor, unde doritorii pot dona sume de bani în scop caritabil.

Din suma strânsă se vor achiziționa saltele impermeabile pentru  copiii cu handicap grav din cadrul Casei Violeta.

Lasati un comentariu