Workshop româno-german la Satu Mare

• publicat la: 4 decembrie 2013
Workshop româno-german la Satu Mare

Asociația Economică Germano Română pentru regiunea de Nord Vest în colaborare cu Asociația Camera Meșteșugarilor , în cadrul activităților lor de promovare economică, organizează în perioada 4 – 5 decembrie 2013 un workshop împreună cu instituția germană din Stuttgart  „ Fraunhofer Institut „

    Activitățile Institutul Fraunhofer, orientate în cercetare și proiectare din domeniul  Ingineriei Industriale – IAO , se concentrează pe investigarea subiectelor actuale din domeniul gestionării tehnologiei. O abordare holistică este și aplicația în domeniul studiul succesului comercial , interesele angajatorilor, a angajaților și efectele sociale.

Institutul ajută companiile să identifice tehnologiile relevante pentru ele, și elaboreaza o strategiein domeniul tehnologic aliniată mediului competitiv și la piața. Acesta planifica si tehnologii complexe pentru întreaga întreprindere, în sectoarele de afaceri și pentru proiecte individuale.

 În funcție de cerințele beneficiarilor, Institutul dezvoltă sau modifică sistemele tehnice . Fraunhofer IAO planifică și organizează structuri orientate spre viitor, potrivite pentru nevoile persoanelor implicate în producție, cât și pentru departamentele administrative și tehnice ale companiilor din domeniul industrial și din sectorul serviciilor. Cercetarea se concentrează pe dezvoltarea de informatii avansate și de sisteme de comunicații .

La workshop vor participa din partea Fraunhofer Institut:

-dl. Dr. Ing. . Manfred Dangelmaier , Director Ingineria Sistemelor

-d-na Dr. Ing. Carmen Constantinescu, profesor onorific, MBA , Sef „Digital Manufacturing 4.0 „, iar din partea Universității Tehnice din Cluj Napoca d-na Prof. Dr. Ing. Daniela Popescu decanul Facultății de Mecanică împreună cu conducerea extensiei din Satu Mare.

.

Lasati un comentariu