Cititorii ne semnalează….asfaltare pe ninsoare.De azi,pe ger

• publicat la: 23 ianuarie 2014
Cititorii ne semnalează….asfaltare pe ninsoare.De azi,pe ger

UPDATE ,24 ianuarie h 11,00

Lucrările de asfaltare de pe Aleea Bujorului din cartierul Mihai Viteazu I,continuă la temperatura de -6 grade  Celsius.Asfaltarea trebuie terminată cu orice pret,adică cu pretul sacrificării calităţii lucrării de fapt.

 

UPDATE,h13:10

Operatiunea de asfaltare a ajuns la final.A mai rămas doar de măturat apa din jurul asfaltului proaspăt turnat.Sub presiunea timpului rămas până la termenul de finalizarea a proiectului „Modernizarea spaţiilor publice urbane din cartierele Mihai Viteazu I şi Mihai Viteazu II” in valoare de 3.065.140 lei( iar 2.430.996,00 leisunt nerambursabili),angajatii de la DSPL au fost trimisi să presteze lucrări de asfaltare  chiar dacă timpul era nefavorabil.Cine va garanta pentru calitatea lucrărilor în acest caz? Contează mai mult absorbţia fondurilor  decât calitatea lucrărilor prestate? Proiectul  modernizării cartierelor se derulează prin  Programul Operational Regional,AXA 1 Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor, DMI 1.1.,Op. 1.1.a Centre urbane.

 

Imaginile postate pe  www.nord-vest.ro/galerie-foto surprind doar partea frumoasa a derulării proiectului dar NIMENI nu a avut curiozitatea să se plimbe pe toate aleile si căile de acces cuprinse în lucrările proiectului pentru a constata cum au fost puse bordurile sau dalele?

 

O vreme capricioasă pentru acest început de an.Zile însorite  alternează cu zile ploioase iar de azi a început să ningă uşor.Fapt ce nu împiedică harnicii muncitori ai DSPL Carei să continue ceea ce  au început zilele trecute,în cartierul Mihai Viteazu I,  pe Aleea Bujorului .

Dacă locuitorii din cartier au învăţat să „convieţuiască” cu   pavajul  mişcător  pe porţiuni   şi cu  bordurile puse peste cele vechi, de-a valma,in marea grabă a terminării lucrărilor de amenajare a spaţiului carosabil,azi de dimineaţă  au avut parte de un nou episod al serialului ce rulează in ultimul timp,constant,la primăria noastră:”Noi muncim,noi nu gândim”.

Unul din cititorii nostri fideli,locuitor al cartierului Mihai Viteazu I,a trimis dis de dimineaţă,pe adresa redacţiei,redactie@buletindecarei.ro,un set de imagini ce nu mai au nevoie de nici un comentariu.

  ieri,22ianuarie

azi

 

 

 

 

 

 

comentarii

de Ocean la 23 ianuarie 2014 - 19:54

Poate crede Primarul nostru, ca asfaltul prinde m-ai bine, la minus 3 grade.Doamne ce cap Sovietic poti avea.Pavajele miscatoare nu sunt o problema. M-ai are Primaria bani destui de sifonat. Ma intreb ce facea Primarul „nostru”, daca era o iarna de minus 20 de grade noaptea. Va zic eu pavam din nou. Asta da gospodar, nu am ce zice. Pentru asta a falimentat o duzina de firme. Ce m-ai conteaza cand nu sunt banutii tai, pentru care ai muncit din greu.

Lasati un comentariu