Gala Voluntarilor SNAC 2014.Locuri fruntaşe pentru careieni

• publicat la: 28 ianuarie 2014
Gala Voluntarilor SNAC 2014.Locuri fruntaşe pentru careieni

  Ieri, 27 ianuarie 2014, a avut loc cea de-a şaptea ediţie a Galei Voluntarilor SNAC, laFilarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare,in  organizarea inspectorului  Sînziana Cristea.

Au fost premiate cele mai active grupuri de voluntari, cel mai eficient coordonator al acestor grupuri, precum și  voluntarul anului 2013.

Activitatea de voluntariat  se face tot mai simţită în ultimul timp în rândul elevilor si asta datorită implicării cadrelor didactice si sustinerii acestora de institutiile abilitate.Numai faţă de anul trecut creşterea activităţilor de voluntariat este de 80 de procente.

Din municipiul Carei,au fost nominalizate în cadrul Galei  echipele de la  Liceul Tehnologic „Simion Bărnuţiu”  şi Liceul Teoretic, dar şi Şcoala Gimnazială Nr. 3.

La categoria „Grupuri de voluntari”, laureaţii au fost cei de la Liceul Teoretic Carei,la categoria clase liceale iar pentru  clase gimnaziale,câştigătorii au fost  cei de la Școala Gimnazială nr 3 din Negrești Oaș .

In consecinţă,cei mai eficienti coordonatori ai anului 2013 au fost declaraţi Angela Gabor (Liceul Teoretic Carei) si  Mariana Achim de la Şcoala gimanzială nr.3 Negreşti Oaş.

Din grupul de voluntari ai Liceului Teoretic Carei au făcut parte : Lavinia Gorgan, Sorina Oneţ, Roxana Şichet, Marina Bidian, Mădălina Mihai, Maria Derşedan, Alexandra Oneţiu şi Claudian Şiman.

La categoria „Voluntarul anului”,câştigători au fost desemnati elevii Kinga Szabo (Școala Gimnazială numărul 10 din Satu Mare) și Delia Teodora Mihoc (Colegiul Național Mihai Eminescu).La aceiaşi sectiune, locul al II-lea a fost obtinut de  Denisa Romănescu de la Liceul Teoretic Carei, identic cu cel obtinut de Octavian Balog de la Scoala Gimnaziala nr.3 Carei,la sectiunea gimnaziu.

 O  Diplomă de Onoare i-a fost acordată  directorului prof. Zsido Sandor de la Liceul Teoretic Carei,pentru sprijinul constant acordat voluntarilor şi profesorilor coordonatori  Angela Gabor şi Eniko Onodi.

Nominalizări au primit si alti voluntari  elevi: Smaranda Lisnic şi Ionela Bidian au fost nominalizate la secţiunea Voluntarul Anului, iar la secţiunea coordonatorul anului , prof. Mihaela Achim de la Liceul Tehnologic „Simion Bărnuţiu” din Carei s-a clasat pe un meritos loc II .

Alexandra Onetiu

Lasati un comentariu