Hora Unirii la Carei

• publicat la: 24 ianuarie 2014
Hora Unirii la Carei

Pe o vreme geroasă, careienii s-au adunat pe platoul Monumentului Ostaşului Român  pentru a aniversa 155 de ani de la înfăptuirea Unirii  Moldovei cu Ţara Românească.

Despre semnificatia acestei zile a vorbit Bogdan Georgescu, directorul Directiei de Cultură iar apoi un sobor de preoti a sustinut un serviciu religios.

Au fost depuse coroane de flori din partea Primăriei si Consiliului Local carei, din partea veteranilor de război, a cadrelor din MAI, din partea Asociatiei refugiatilor si a Asociatiei Unirea 2009 si apoi din partea partidelor politice USL si PDL.

Au urmat recitări de poezie de către Adrian Stefănut si un scurt moment folcloric sustinut de grupul Crenguţa de la Liceul Teoretic Carei.

La final, toti cei prezenti s-au prins în Hora Unirii.

redactia

comentarii

de civil la 24 ianuarie 2014 - 15:56

gabor kereskeny a ajuns la bustul lui cuza la satmar da consilierii locali din carei de la udmr unde se incalzeau la picioare ca sunt 11?
nici vicele si nici palmasii tulipani nu au stat langa primar la depuneri da nici macar umbra lor nu era peacolo si mai vor sa creada cineva cand spun ca nu sunt sovini.

de Ocean la 24 ianuarie 2014 - 17:41

Sunt s-au nu sovinii.Nu ma intereseaza. Dar platoul din fata Monumentului, a fost plin de Romanasi fericiti. Au fost fericiti, dovedeste si faptul, ca au incins Hora Unirii. Bine inteles pe pamant Romanesc.

de respect la 24 ianuarie 2014 - 21:10

unde este respectul fata de comunitatea unde functioaneaza ca si consilieri cei care sunt absenti?
la balta la ianculesti sunt primii si nelipsiti dar cand vine vorba de repect sunt corigenti!
pusi numai pe capatuiala acesti imbuibati ai regimului conducator de la carei dar care nu sunt in srtare de nimic fara proptelele de la primarie!

Lasati un comentariu