Poliţia Locala Carei are maşinile dotate cu dispozitiv de ascultare

• publicat la: 31 ianuarie 2014
Poliţia Locala Carei are  maşinile  dotate cu dispozitiv de ascultare

Vineri 31 ianuarie 2014,în cadrul şedinţei Consiliului Local Carei,consilierul  liberal Ilie Ciută a adus la cunoştinţa colegilor săi că maşinile din dotarea Poliţiei Locale Carei,instituţie aflată în subordinea Primăriei Carei,sunt dotate, pe lângă   sistemul  de înregistrare video şi  cu dispozitive de ascultare .

„Dacă sistemele de înregistrare video sunt in regulă,după câte ştiu înregistrările audio nu sunt legale”.

Astfel,fiecare discutie între cei aflaţi în maşinile respective sau în imediata apropiere a acestora sunt înregistrate sau pot fi ascultate instantaneu la staţiile de monitorizare cu care este dotată Poliţia Locală Carei.

A fost semnalat deasemenea si faptul că vizualizarea imaginilor captate prin dispozitivele din dotarea masinilor de Politie locala se face atât de la  statia de monitorizare din incinta sediului acestei institutii cât şi de la locuinţa privată a  şefului Politiei Locale,fapt ce contravîne legislaţiei actuale în vigoare.

Primarul Kovacs nu a fost  contrariat de afirmaţiile consilierului dar  a promis că va face verificări.

comentarii

de urechea la 31 ianuarie 2014 - 23:10

si cand merg la cumparaturi cu angajatii primariei sunt pornite ascultatorile???
la supermarketurile satmarene cred ca nu sunt vazute……de camerele din parcarea magazinelor???/

de Arnold la 1 februarie 2014 - 10:38

eu stiu ca pentru a deveni politistt trebuie sa termini o scoala de politie dar cei care lucreaza la politia locala nu au nici un fel de studii si nici macar seful lor!
se poate ca primaria sa isi fi facut serviciu de politie ca sa aculte cu aparatura speciala tot ce se vorbeste in oras ?
asa patim daca tot komunisti ne conduc.

de Horia Mărieș la 1 februarie 2014 - 13:40

La ce bun să te aștepți de la niște milițieni? Oare m-au ascultat și m-au înregistrat ce-am scris acum? Mi-a scârțâit cumva penița?

Și dacă șeful ăla chiar avea monitor în casă ieri, azi mai este in funcție?
Că n-ar trebui sâ fie într-o țară normală și într-un oraș cu un primaș normal.

de cititor la 1 februarie 2014 - 13:48

astia nici macar militieni nu sunt.a
u intrat pe criteriu cine da mai mult si mai consistentr.pana si grau se primeste pentru a intra la ordinele lui ocsike.unii abia au terminat 10 clase te miri pe unde si acum au primit o uniforma pe care scrie politia locala si dau raportu la sefu si amendeaza copii cu bicicleta

de turca la 1 februarie 2014 - 15:48

Cu cita atentie studiaza..
Ma mir ca nu le arde creierii….
Ma si la fiecare poza….
Filmul sapt are o moaca de un an….
Tanase Tanasuca multi de Suca is……

de Ascultator la 2 februarie 2014 - 16:53

Domnule Prefect,in emisiunea de la radio unde a fost azi domnul primar kovacs acesta a recunoscut ca are dispozitive de ascultare pe toate masinile de la politia locala si a spus ca daca muncitorii pot fi ascultati si vazuti in fabrica de ce sa nu poata si el sa puna pe masini dispozitive de ascultare.
Cum comentati aceasta sfidare a unui functionar public din subordinea Dvs care ignora cu buna stiinta legile in vigoare?

de kicsike la 2 februarie 2014 - 17:26

nu dijaba e fan base jenika din careii mari….
apucaturi de komunisti amandoi…
ce e jenika fara un partid komunist in spate sau o uniune makar????

de Alek la 2 februarie 2014 - 23:16

Probabil o să demonteze aparatele de ascultare după ce, vor auzi numai înjurături la adresa lor sau după ce vor afla, că locuitorii orașului sunt nemulțumiți de activitatea lor. Explicație pentru aparatele de ascultare este, că de cănd fiecare polițist a fost dotată cu un autoturism nu mai au alt contact cu locuitorii orașului, fiindcă nu se dau jos din mașinile lor pentru nimic din lume.

de Alek la 2 februarie 2014 - 23:30

Trotuarele necurățate sau pietonii care circulă pe carosabil în cartierul MV1 din cauza trotuarelor prost pavate se văd și din mașini, dar ei trec pe lăngă aspectele astea. Probabil nimeni nu verifică înregistrările făcute de aparatele lor ultramoderne

de piedone la 3 februarie 2014 - 11:02

as putea povesti un roman intreg despre asa zisul director de la pol. comunitara dar ma abtin cu mentiunea ca nu agenti sunt de vina acolo ci seful lor care a ajuns sef fara concurs cu ajutorul primarului si sustinut de udmr

de babu la 3 februarie 2014 - 18:07

pai daca ai timp apucatye de tyreaba si sa scrii un roman,
parca a mai spus asta cineva mai demult.„Scrieţi, băieţi, orice, numai scrieţi!”

de trilulilu la 4 februarie 2014 - 18:14

Fratilor, atata polemica pentru ce ? Aceste aparate de inregistrare audio-video sunt benefice pentru inregistrarea neregulilor din municipiu, asigura protectia politistilor locali si in acelasi timp supravegherea acestora in timpul executarii serviciului.Nu auitati ca acestea sunt folosite in spatiul public si nu privat. Ar fi bine ca si masinile politiei nationale sa fie dotate cu astfel de aparatura. Nu se incalca in nici un fel legislatia prin utilizarea acesor aparate ! Dar va place sa credeti acest lucru ! Ocupati-va de lucruri cu adevarat benefice pentru noi ! Distrageti atentia cu prostii de la lucruri mai importante!!!!!!!!!!!!!!

de tuciuriu la 4 februarie 2014 - 18:34

repde a sarit gardianu de servici da nu spune ca e ilegal sa asculti si pentru aia nu are politia nationala aparatura ca daca era legal aveau si ei dispozitive.
si sa asculte ianika din dormitor tot ce vorbesc gardienii prin oras…da de ce nu asculta cand mere masinala cumparaturi la satmar pentru cei din primarie?

de gabi la 6 februarie 2014 - 10:33

cine este seful politiei locale din subordinea primariei carei si cum a ajuns pe acest post?
ce fel de studii are? sa nu spuneti ca la fel cu vicele ca nu se pune….

de kuki la 6 februarie 2014 - 11:10

acollo e mai rau ca la fost securitate;trebuie mereu sa dai raportu de ce ai auzit in oras da numa de la cei care nu sunt cu puterea tulipana si apoi vine fotbalistu cu caruta de lemne la cine critica mai tare si el van intejzve;cine credeti ca e prost sa creada ca politia locala salta ionfractorii cand ei sunt pentru ca sa lucre pentru primari asa cum e la cotroceni cu serviciile!

de lentila la 6 februarie 2014 - 11:11

sa fiti voi sanatosi daca credeti ca mai gasiti la ianika ceva aparatura ca baietii au carat toata noaptea la ele ca furnicutele erau…vreti si numaru de la masina in care au pus monitoarele????

Lasati un comentariu