Careieni contra careieni la Finala Campionatului Național de tenis de masă de la Buzău

• publicat la: 25 februarie 2014
Careieni contra careieni la Finala Campionatului  Național de tenis de masă de la Buzău

În  perioada 16-19.02 2014 a avut loc la Buzău, Finala Campionatului  Național Echipe juniori III, unde au participat cele mai bune 16  echipe din țară.

Echipa de băieți a Clubului Elevilor -Tapo Carei formată din Mudure Marcel, Szabo Bence și Papp David a învins  CSM IASI și a pierdut cu OD.SECUIESC( în componența căreia joacă  careianul Szilagyi Paul) și CSS SLATINA calificându-se locul 3 în  grupă.

La fete, sportiva Dari Helga  a devenit campionă națională  învingând în finală echipa CSS TG. MUREȘ, în componența căreia  se află și Keresztesi Kitty (cealaltă sportivă antrenată de  Hodasz Laszlo și Podoba Mircea), care a cucerit titlul de  vicecampioană națională.

În urma acestor rezultate Dari Helga are  mari șanse de a se califica la  Campionatele Europene de la  Strasbourg (Franța) care se vor desfășura în luna August.

Elevii antrenati de Mircea Podoba sunt obligati sa evolueze sub culorile altor cluburi din motive financiare,administratia  locală careieană  ignorand constant disciplina tenis de masă ca ramura sportivă practicată pe scară largă in municipiul Carei.

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 25 februarie 2014 - 14:50

Să ai astfel de bijuterii de copii/sportivi, să ai un antrenor mai valoros decât un briliant și „să nu dai doi bani” pe tenisul de masă în Carei, este o crimă similară cu genocidul. Trebuie sa fii dus de tot cu pluta.

Lasati un comentariu