Marşul Asociaţiei Werdnig Hoffman din Carei

• publicat la: 27 februarie 2014
Marşul Asociaţiei Werdnig Hoffman din Carei

Joi, 27 februarie 2014 începând cu ora 12.30, la Carei s-a desfășurat Marșul Bolilor Rare pe traseul parcul Kossuth – Parcul Dendrologic. La eveniment au participat membrii Asociației Werdnig Hoffman din Carei, elevi și profesori de la instituțiile de învățământ din Carei, câţiva consilieri locali, județeni și locuitori ai municipiului Carei.

După marș, în fața Castelului Károlyi ,Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură și Sport Carei a urat bun venit participanților și i-a dat cuvântul lui Robert Veres, președintele Asociației Werdnig Hoffman, care a prezentat pe scurt ce înseamnă Ziua Bolilor Rare,( care se sărbătorește în mod oficial la 29 februarie , o  zi rară)  și importanța marcării unui astfel de eveniment.

  După alocuțiunea lui Bobi  Veres, cei prezenți au fost invitați în Sala Cavalerilor din Castel să viziteze expoziția fotografică care prezintă activitatea asociației din ultimii cinci ani.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Werdnig Hoffman Carei în parteneriat cu Direcția de Cultură și Sport Carei, cu sprijinul Poliției Municipiului Carei.

 redacţia

comentarii

de Ocean la 28 februarie 2014 - 06:45

Frumos acesti tineri stiu sa fie uniti, si in momente grele. La organizare vad ca Primaria Carei zero. Dar Primarul de ce nu a participat, ca doar si el sufera de-o,( boala rara), la cap bine inteles. Sa tai tu atatia copaci in oras. Chiar ca esti suferind.

Lasati un comentariu