Războiul etnic continuă în hocheiul românesc!

• publicat la: 26 februarie 2014
Războiul etnic continuă în hocheiul românesc!

În vremea Guvernului Victor Ponta aliat cu UDMR li se satisfac radicalilor maghiari toate cerinţele în Ardeal: Autonomia şi steagul Ţinutului Secuiesc. Conflictul etnic din hocheiul românesc continuă şi în 2014. La meciul dintre Progym Gheorgheni şi Steaua, câştigat de “roş-albaştrii” cu 4-3, au avut loc noi incidente.

Duminică, în cadrul ultimului meci al turneului de la Gheorgheni, contînd pentru sezonul regulat al ligii naţionale de hochei, a izbucnit un nou scandal între jucătorii români şi cei de etnie maghiară. Steliştii s-au impus după loviturile de departajare, iar Alexandru Munteanu a sărbătorit succesul cu steagul României pe umeri. Spectatorii prezenţi au taxat imediat gestul, începînd să strige “Ria! Ria! Ungaria!”.

În momentul în care jucătorii celor două formaţii se salutau, unul dintre hocheiştii celor de la Progym a tras de “tricolorul” de pe umărul lui Munteanu, lăsîndu-l să cadă pe jos. Florian Bocu l-a ridicat şi a fost bruscat imediat de Pal Ferenc. Steliştii au părăsit gheaţa cu Bocu şi Marius Mărcuş fluturînd steagul României, fiind grăbiţi de Pal Zsombor, care a purtat mai multe discuţii aprinse cu jucătorii adverşi.

Acesta a fost desprins cu greu de grupul “roş-albaştrilor” de către unul dintre arbitrii partidei. Ulterior, Zsombor a postat pe facebook filmuleţul cu evenimentele de la finalul meciului, alături de mesajul: “Ria-Ria, Ungaria! Ţinutul Secuiesc nu e România!”.

NapocaNews, Foto/Video GSP

Lasati un comentariu