Ziua Porţilor Deschise la secţia Pompieri

• publicat la: 24 februarie 2014
Ziua Porţilor Deschise la secţia Pompieri

Cu prilejul aniversării a 81 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ’’ al  judeţului Satu Mare, va desfăşura  o serie de activităţi de informare şi prevenire a dezastrelor din sfera protecţiei civile.

            Astfel, în data de 27.02.2014, în intervalul orar 11.00-14.00 la HYPERMRKET AUCHAN şi în Piaţa 25 Octombrie,  se vor organiza puncte mobile de informare preventivă  pentru distribuirea unor materiale informative.

            De asemenea, în data de 28.02.2014, cu aceeaşi ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare,va organiza Ziua Porţilor Deschise la următoarele locaţii (Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, Secţia de Pompieri Carei, Staţia de Pompieri Negreşti Oaş, Garda de Intervenţie nr 2. Taşnad şi  Garda de Intervenţie nr 2. Turţ), în intervalul orar 10.00-14.00, prilej cu care se va prezenta tehnica din dotare , iar cei interesaţi pot intra în contact cu cadrele inspectoratului  pentru a-şi forma o imagine cât mai concretă  despere activitatea instituţiei.  

comentarii

de sorin la 12 martie 2014 - 18:11

Expozitie cu oile lui Burz nu se face ?
Dar cu iepuri, fazani, porumbei, etc,daca tot le dau servantii de mancare pe banii lor.
S-au mutat cumva in ograda sefilor la Satu Mare pentru a face peisagistica?
Se produce incet dar sigur inlocuirea pompierilor cu iepuri ca deee dupa pastor si turma………

Lasati un comentariu