4 elevi de la Şcola Vasile Lucaciu calificaţi la faza naţională a concursurilor şcolare

• publicat la: 25 martie 2014
4 elevi de la Şcola Vasile Lucaciu calificaţi la faza naţională a concursurilor  şcolare

Aliniindu-se la febra examenelor, elevii Şcolii Gimnaziale „Vasile Lucaciu” din Carei s-au calificat la olimpiade şi concursuri şcolare. Patru dintre ei au reusit sa acceada la faza nationala a sectiunilor Olimpiadelor  la care au participat,faţă de doar doi elevi calificaţi  anul trecut.

Miruna Todea, clasa a VII-a B,s-a calificat la Faza Naţională a Olimpiadei de Lingvistică, în urma promovării etapei judeţene de profil, care a avut loc la Satu Mare la Şcoala „Mircea Eliade”  prof. coordonatori Gabriela Graz.

Kinţel Alexandra, din clasa a VI – a C, în urma promovării etapei judeţene a concursului de Ortografie „Simonyi Zsigmond”, ce a avut loc la Satu Mare la Colegiul „Kölcseyi Ferencz”  s-a calificat la Faza Naţională, fiind pregătită de  prof. Balla Lorant.

Echipajul format din elevele Daiana Dragoş şi Diana Druţaş, din clasa a VIII-a B  s-a calificat la Faza Naţională a Olimpiadei de Cultură Civică  în urma promovării etapei judeţene de profil, care a avut loc la Satu Mare la Liceul Tehnologic „UNIO”, prof. coordonator Nicoleta Ioan.

Pentru etapele naţionale,elevele se vor deplasa în Bucureşti pentru secţiunea de lingvistică, la Cluj Napoca  pentru concursul de Ortografie „Simonyi Zsigmond” şi la Timişoara în vederea participării la Faza Naţională a Olimpiadei de Cultură Civică.

 

Prof.Nicoleta Ioan

comentarii

de cititor la 25 martie 2014 - 21:56

felicitari acestor elevi care au ales sa invete bine!!!!!

de emil la 26 martie 2014 - 14:13

Bravo lor! Și să repete performanța!

Lasati un comentariu