Audiente la Crucişor şi Bârsău

• publicat la: 5 martie 2014
Audiente la Crucişor şi Bârsău

Ieri , 04 martie 2014, în comunele Crucişor şi Bârsău au avut loc întâlniri între directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Claudiu Sulea şi localnicii din cele două comune.
Principalele teme abordate au fost probleme de fond funciar starea drumurilor, canalizarea şi staţiile de epurare, proiectele desfăşurate prin PNDL, proiectele de reabilitare şi igienizare a unităţilor de învăţământ, extinderea reţelelor electrice, unde e cazul, spaţiile verzi etc.
Principala probremă ridicătă de locuitorii din comuna Crucişor a fost legată de drumurile agricole deoarece accesul la culturi se face foarte, în acest caz locuitorii au solicitat sprijin de la Consiliul Judeţean pentru pietruirea principalelor drumuri agricole.
Localnicii din comuna Crucişor au mai prezentat situaţia drumului spre mănăstirea Măriuş şi au cerut sprijin de la conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare pentru reabilitarea acestui drum.
În comuna Bârsău principal problem abordată a fost situaţia drumului judeţean care face accesul în comună, directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Claudiu Sulea i-a înştiinţat că lucrările la acest drum au şi început în această primăvară. O altă problem ridicată a fost cea a podeţeor care trec peste drumul judeţean acestea fiind într-o stare foarte proastă, trei dintre ele punând în pericol traficul.

Lasati un comentariu