Baschetul şcolar careiean revine şi participă la faza judeţeană

• publicat la: 3 martie 2014
Baschetul şcolar careiean revine şi participă la faza judeţeană

Echipa de baschet băieţi , a Scolii Gimnaziale nr 1 Carei, s-a calificat la faza  judeţeană care s-a desfăşurat sâmbătă 01.03.2014 la Sala de Sport a LPS Satu Mare.

Echipa este coordonata de   prof. Timoc Florentina  şi  a obtinut locul II,după ce a avut de disputat  3 meciuri,toate  in aceiasi zi. Cu LPS Satu Mare, cu CN Kolcsey Ferenc si cu Scoala Gimnaziala Grigore Moisil Satu Mare.

Băieţii s-au mobilizat foarte bine la prima partidă având un adversar demn de luat in serios, LPS fiind o şcoală cu traditie.Meciul al doilea a fost unul foarte  greu ,echipa antrenata de prof Filip Zoltan   fiind  renumita pentru conditia lor fizica.Acesta  a afirmat la finalul turneului ca in  partida jucata impotriva  careienilor, elevii lui au facut cel mai bun meci. A urmat apoi lupta pentru locul II sau III (totul depindea de acest meci), iar baietii s-au mobilizat exemplar si au facut fata unui efort mare avand in vedere ca era al treilea meci din acea zi.

Se pare că esecul infrângerii din al doilea meci i-a ajutat să se mobilizeze.Au avut si Galerie formată din  admiratori din rândul elevilor din SM dar si  parinti.Familia  Gheata Adrian  a  sperat in permanenta in victorie si au avut mare incredere in capacitatea echipei de a  lupta până la ultima partida. Ultimul meci castigat a adus  binemeritata clasare pe a doua pozitie.

Nu trebuie sa uitam ca acesti copii sunt si sportivi ai Asociatiei Baschet Club Primo Carei motiv pentru care sunt deja o echipa sudata care comunica si se completeaza intr-un mod eficient, cel mai bine in situatiile de criză, asa cum a fost si ultima partida jucată.Merită felicitări  toti componentii echipei.După multi ani ,Scoala Gimnaziala nr.1  revine  in baschetul şcolar sătmărean .

comentarii

de podoba mircea la 3 martie 2014 - 13:39

Felicitari !!!!

de Horia Mărieș la 3 martie 2014 - 14:09

Sincere felicitări elevilor sportivi și doamnei antrenoare! La mai mare!

de parinte la 3 martie 2014 - 14:16

Doamna profesoara lucreaza cu copii mei de ani buni dar pentru ea nu a fost gasita o diploma la gala sportului careian.
Bine ca ungurii nu sunt uitati niciodata chiar daca nu stie nimeni pe unde isi castiga rezultatele.A auzit cineva de echipele castigatoare ale lui bream? Si pe noi nu ne lasa in sala de sport de la maniu ca acolo au numai ei voie

de Florentina la 4 martie 2014 - 15:21

Rezultatele pot veni si daca lucrezi in conditii precare, sau nu ai parte de conditii echitabile ca si alte sporturi.
Eu sunt mandra de toti acesti copii deoarece sunt foarte buni si la multe alte materii, cum ar fi lb. romana, matematica, muzica, informatica.Felicit si copiii dar si parintii care ii indruma spre salile de sport.

Lasati un comentariu