Comisia Europeană îl contrazice pe Şova

• publicat la: 27 martie 2014
Comisia Europeană îl contrazice pe Şova

Comisia Europeana îl contrazice pe Dan Şova pe tema Autostrăzii Piteşti-Sibiu şi afirmă că nu a impus nicio perioadă minimă pentru studiul de fezabilitate.

„Nu am impus nici o perioadă minimă pentru studiul de fezabilitate”, spun oficialii europeni

Ministrul Şova  a explicat în nenumărate rânduri, prezentând informaţii contradictorii privind termenele acestui proiect, cum ar urma acesta să înceapă pe 1 ianuarie 2017, apoi pe 1 ianuarie 2016 şi din nou, pe 1 ianuarie 2017. Nici premierul nu s-a lăsat mai prejos, acesta continuînd la rândul său, seria contradicţiilor, fără a mai pune la socoteală limbajul dublu, una afirmând în Parlament şi alta investitorilor străini de la Piteşti.

Comisia Europeana nu a impus nici o perioada minimă de timp pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Piteşti-Sibiu, a declarat pentru HotNews.ro purtătorul de cuvânt al Directoratului General pentru politici regionale al Comisiei Europene.

Şova a spus în repetate rânduri că autostrada se va face, numai ca lucrările nu au cum să înceapă mai devreme de 2017 din cauza perioadei foarte mari impuse de Comisia Europeana pentru refacerea studiului de fezabilitate.
La solicitarea HotNews.ro, Directoratul general pentru Politici regionale (DG Regio) al Comisiei Europene a explicat ca CE nu a impus nici o perioada minima pentrun realizarea studiului de fezabilitate, insa a evidentiat importanta intocmirii unui studiu fundamentat.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu