Răzvan Burleanu a câştigat alegerile pentru şefia FRF

• publicat la: 5 martie 2014
Răzvan Burleanu a câştigat alegerile pentru şefia FRF

Răzvan Burleanu a câştigat alegerile pentru şefia FRF, reuşind să îl învingă, în turul al doilea, pe contracandidatul său, Vasile Avram. Numărătoarea voturilor a fost reluată de mai multe ori, din cauza unor nereguli.

Înaintea votului, Marcel Puşcaş s-a retras din cursa pentru preşedinţia FRF şi a solicitat membrilor afiliaţi care doreau să-l voteze să-l aleagă pe Răzvan Burleanu.

Votul a început cu reprezentanţii cluburilor din Liga I, în ordine alfabetică, urmaţi de cei din liga secundă, liga a treia, cluburile de juniori, futsal şi feminine. La vot au participat 173 de membri afiliaţi din 224. La alegerile pentru şefia FRF a participat şi un reprezentant al Pro Democraţia.

Aurel Ticleanu, anuntat in urma cu cateva saptamani drept viitorul director al departamentului pentru dezvoltarea fotbalului, a anuntat ca nu va face parte din echipa lui Burleanu.
„Eu vreau sa raman in continuare in strainatate. Mai e pana cand sa trec eu la birou… Eu trebuia sa fiu un fel de sef pe dezvoltarea fotbalului, dar cunosc oameni foarte buni pe domeniile lor deja in sistem si l-am propus pe Mihail Marian”, a spus Ticleanu la DigiSport.

Tanarul in varsta de 29 de ani sustine ca va solicita, joi, un audit financiar pentru a vedea daca s-au facut nereguli financiare la FRF.
„Prima decizie pe care o iau? Voi face un audit financiar pentru a vedea in ce conditii preiau Federatia”, a spus Razvan Burleanu.
FRF a estimat venituri de 14,4 milioane de euro in 2014 si cheltuieli in valoare de 10,3 milioane de euro.

Razvan Burleanu a castigat, miercuri, alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce l-a invins in turul doi pe  Vasile Avram .
Noul presedinte al FRF a primit 113 voturi, in timp ce Vasile Avram a primit 58 de voturi.

Lasati un comentariu