Alegeri parţiale în Colegiul 2 Satu Mare.BEC nr.32 funcţionează zilnic

• publicat la: 22 aprilie 2014
Alegeri parţiale în Colegiul 2  Satu Mare.BEC nr.32 funcţionează zilnic

Biroul Electoral de Circumscripţie nr.32-judeţul Satu Mare pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 25 mai 2014 funcţionează începând din 15.04.2014, în intervalul orar 9,00-17,00, în incinta Palatului Administrativ din municipiul Satu Mare, sala XXI Consilii.

Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie nr.32-judeţul Satu Mare a fost desemnat judecătorul Mihai Gelu Coman, iar locţiitor este judecătorul Tamas Todor.

Având în vedere prevederile art. 17 alin. 1 lit. k) din Legea nr. 35/2008, cu modificările şi completările ulterioare, coroborat cu prevederile art. 7 alin.2 din H.G. nr. 259/2014, pe baza datelor furnizate de primarul municipiului Satu Mare şi de primarii comunelor Apa, Culciu, Medieşu-Aurit, Odoreu, Păuleşti, Valea Vinului, Viile Satu Mare, aducem la cunoştinţă publică numărul total de 65.977 alegători înscrişi în listele electorale permanente din cadrul Colegiului Uninominal nr.2-Circumscipţia electorală nr.32-judeţul Satu Mare.

Si-au anunţat candidatura până în acest moment 5 candidati.

Sergiu Băbăşan este candidatul Partidului Forţa Civică la alegerile parlamentare parţiale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 2. Sergiu Băbăşan a mai candidat la alegerile locale din vara lui 2012 pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare din partea Partidului România Mare (PRM), iar în luna decembrie al aceluiaşi an la scrutinul pentru parlamentare, în Colegiul 2, însă de această dată din partea ARD.

În Colegiul 2 Satu Mare, liberalii îl aruncă în luptă pe președintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi.Acesta  a demisionat din Parlamentul României în data de 3 septembrie 2013 pentru a deveni europarlamentar dar  nu mai figureaza pe listele partidului  pentru euroalegerile din 25 mai.

Consilierul judeţean Ciprian Ardelean, susținut de alianța PSD-UNPR-PC,va candida  la alegerile parlamentare din 25 mai, pentru  Colegiul 2. Ciprian Ardelean a mai candidat în anul 2012 pentru Camera Deputaților în Colegiul 5 din județul Satu Mare.

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP) Satu Mare, Laura Bota si-a lansat candidatura pentru alegerile parlamentare partiale din 25 mai pentru colegiul 2 electoral Satu Mare si pentru alegerile europarlamentare ca si candidat pe listele PMP. 

Preşedintele  executiv al UDMR Satu Mare,Nagy Szabolcs,candidează pentru obţinerea unui mandat de deputat la alegerile parţiale din data de 25 mai  din Colegiul 2 al judeţului Satu Mare.

Lasati un comentariu