Altercaţii la Urziceni

• publicat la: 13 aprilie 2014
Altercaţii la Urziceni

Scandalul dintre cei doi  a avut loc la data de 11.04.2014, în jurul orei 20,00 pe strada principlală din localitate ca urmare a unor neînţelegeri. Pe fondul tensiunii dintre cei doi bărbaţi  suceveanul Vasile H., de 36 ani,  care locuieşte fără forme legale în localitate, l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe Mugurel S., de 37 ani, din Urziceni. Evenimentul a fost sesizat prin SNUAU 112, în jurul orei 20,40.

În prezent Vasile H.,de 36 ani, este cercetat în stare de libertate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Carei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe . 

 Principalii suspecţi ai unui furt de bani dintr-o locuinţă  au fost identificaţi de poliţişti 

            Arpad B.,şi Tiberiu B.,ambii din Pir sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

            La data de 12.04.2014, ora 00,20 poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 în legătură cu dispariţia unei sume de bani dintr-o locuinţă din Pir. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tăşnad care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit faptul că la data de 11.04.2014, în jurul orei 23,30 cei doi bărbaţi s-au deplasat la locuinţa lui Irina S., de 91 ani, care locuieşte împreună cu fiul său de 60 ani şi concubina acestuia. Profitând de un moment de neatenţie cei doi suspecţi  au sustras suma de 300 lei dintr-un articol de îmbrăcăminte ce se afla sub perna bătrânei.

Autorul mai multor furturi din locuinţe şi anexe comise de la începutul anului 2014 a fost identificat

            Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul secţiei I Poliţie Satu Mare l-au identificat şi prins în cursul zilei de 12.04.2014 pe Anton V., de 27 ani  care în noaptea de 24/25.03.2014  a pătruns prin efracţie într-un beci de la subsolul  unui bloc de pe strada Ambudului  de unde a sustras 2 biciclete. Odată cu identificarea lui a fost recuperat 50% din prejudiciu.

Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că tânărul este principalul suspect al altor 8 furturi comise în perioada ianuarie-aprilie 2014 din diferite anexe şi locuinţe de pe raza municipiului satu Mare. Cercetările continuă cu tânărul în stare de libertate, în vederea recuperării prejudiciului şi documentării întregii activităţi infracţionale.

O tânără de 21 ani a fost grav accidentată pe o trecere de pietoni  din municipiul Satu Mare

 Evenimentul a avut loc la data de 11.04.2014, ora 13,08 pe strada Botizului din municipiul Satu Mare. Victima, Katalin K., de 21 ani, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, moment în care a fost accidentată de autoturismul marca VW condus de Vasile C., de 62 ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, iar conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vedrea stabilirii alcoolemiei.

 

Lasati un comentariu