Careianul Vlad Turcu,campion naţional la 9 ani

• publicat la: 2 aprilie 2014
Careianul Vlad Turcu,campion naţional la 9 ani

Campionatul National de Aruncări Lungi copii 1,2,3 si juniori 3, organizat la Bucureşti în perioada 29-30.03.2014,a adus  pentru careieni  motive de mândrie şi bucurie.

Cel mai tânăr membru al CSS Liceul Teoretic Carei,Vlad Turcu,care va implini 9 ani abia in luna mai, este   campion naţional la aruncarea mingii de oină,categoria copii III.Nu este noul campion deorece şi la  ediţia de anul trecut a acestui campionat a obtinut titlul naţional.

Cu o aruncare de 48,70 m,tânărul careiean  a câştigat detaşat proba.Antrenat de tatăl său,renumitul Florin Turcu,fost  campion de seniori al României la suliţă,Vlăduţ  a devenit colectionar de diplome si rezultate de valoare.

Alături de Vlad,membrii lotului CSS Liceul Teoretic Carei au  revenit cu rezultate meritorii pentru o competitie de asemenea anvergură.

– Cătălin Scremenţ (U15, CSS LT Carei) – 39.35m – locul 6 (antrenor Florin Turcu)

– Cătălin Mărneanu (U13, CSS LT Carei) – 31.42m – locul 5 (Ioan Mărneanu)

– Ştefania Bihori (U13, CSS LT Carei) – 23.24m – locul 8 (Florin Turcu)

– Ţicle Denis (U15,CSS LT Carei) – suliţă – 37.82m – locul 9

 Campionatul National de Aruncări Lungi copii 1,2,3 si juniori 3, organizat la Bucureşti,a aliniat la start sute de elevi de la cluburi sportive din toată ţara.

Sportivii careieni se pregătesc să participe la sfârşitul acestei săptămâni la Campionatele Naţionale de sală la atletism.Vlad Turcu şi Cătălin Mărneanu,însoţiţi de antrenorii Florin Turcu şi Ioan Mărneanu vor concura la biatlon şi triatlon.

redacţia

comentarii

de podoba mircea la 2 aprilie 2014 - 20:43

Felicitari fam.Turcu !!!!!!!!!

de Cristian Dersidan la 3 aprilie 2014 - 09:35

Aschia nu sare departe de trunchi! Felicitari! Succes si la biatlon!

de Horia Mărieș la 3 aprilie 2014 - 15:46

Nu pot decât să-mi scot pălăria de admirație in fața celui mai tânăr membru al CSS Liceul Teoretic Carei, Vlad Turcu, care va implini 9 ani abia in luna mai, precum și în fața antrenorului său, multiplul campion național la suliță, Florin Turcu (tatăl lui Vlad).
Un sincer bravo și la cât mai mari viitoare succese!

Lasati un comentariu