Liceul Teoretic la Ziua Porţilor Deschise

• publicat la: 12 aprilie 2014
Liceul Teoretic la Ziua Porţilor Deschise

Vineri,la Liceul Teoretic Carei a avut loc Ziua Porţilor Deschise.Cuvântul de deschidere a apartinut prof.Rodica Pop,director adjunct.Au sosit în vizită multe clase gimnaziale care au intrat în  laboratoare,bibliotecă,au stat de vorbă cu liceeni,poate viitori colegi pentru unii dintre ei.

Experienţele din laboratorul de chimie au fost cele mai savurate, prof.Dana Macec oferindu-le mici detalii legate de frumusetea lor.

Au fost prin preajmă şi foşti colaboratori ai liceului,astăzi pensionari,care au evocat amintiri,cu nostalgie,alături de actualii dascăli.

Cu ocazia  Zilei Portilor Deschise, Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic a dorit  să le prezinte viitorilor elevi, dar si celor actuali,ideea unui consiliu in care elevii isi pot exprima liber opiniile in ceea ce priveste viata de elev, ideile lor pentru diferite activităţi desfăşurate in cadrul liceului, imbunătăţirile pe care ei le consideră necesare.

Prin intermediul acestui Consiliu, se incearcă să se cosolideze spiritul solidar dintre elevi, să se realizeze o mai bună relatie elev-profesor, se incearcă să se creeze un loc in care elevii să ânvete să isi sustină punctul de vedere si să cunoască drepturile si obligatiile lor si ale celor din jurul lor.

Vineri, 11 aprilie 2014, La Gala Consiliului Elevilor din sala de festivitati a liceului, s-a prezentat un program artistic.

Manisfestarea artistica  a debutat cu recitalul Ansamblului  Vocal ,,Crenguta” condus de prof.Vlad Pasca.Virgil  Sava  a interpretat la vioara o  frumoasa doina.  A urmat apoi Sichet Roxana cu o interpretare minunata a cantecului ,,Bade-al meu pereche n-are”.

Au urmat rând pe rând Andrada Spanci,cu  o interpretare deosebită a unei piese de muzică uşoară (instructor prof.Mariana Vulcan),Mălina Latiş ,Naghi Anita, Lucian Pop,Diana Plugaru , Vitez Iulia, Cătană Cristina si  Feier Iulia intr-un duet, Borbely Patricia ,Larisa  Latis,Ginal Ingrid si Andrei David impreuna cu Chivari Manuel .

O trupă de dans denumită sugestiv ,,Brânza topită” a complet programul  cu o coregrafie antrenantă.Conform traditiei,incheierea a apartinut si de aceasta dată ansdamblului Ceatăra,cu un dans codrenesc.

 

Pe holul liceului,membrii SNAC  precum şi alţi elevi  au expus produse realizate de către ei cu diferite ocazii,unele dintre ele fiind oferite pentru vânzare,pentru a susţine din fondurile obţinute activităţi caritabile.

redactia

 

Lasati un comentariu