Pachete pentru nevoiaşi de la PNL Satu Mare

• publicat la: 18 aprilie 2014
Pachete pentru nevoiaşi de la PNL Satu Mare

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale membrii Partidului Naţional Liberal Satu Mare au dorit să-i bucure  pe cei cu care soarta a fost mai puțin darnică. Membrii organizației sătmărene și-au îndreptat atenția către cei cu o situaţie grea, familii cu mai mulţi copii şi vârstnici. Poveştile lor impresionante de viaţă au avut puterea de a întări în inimile tuturor celor care s-au implicat în această campanie sentimentul de dragoste şi responsabilitate faţă de aproapele nostru. Indiferent de starea financiară, pentru noi toți Sărbătoarea Învierii lui Hristos ar trebui să fie o sărbătoare a bucuriei și împlinirii sufletești, astfel că liberalii au pus mână de la mână pentru a aduce un pic de bucurie în sufletele celor greu încercaţi de soartă.

Astfel, vineri, 18 aprilie 2014 au fost împărţite peste 250 de pachete în judeţ conţinând produse tradiţionale precum pască, şuncă şi carnaţi.

PNL Satu Mare a încercat să facă aceste zile de sărbătoare să nu fie zile simple din calendar şi aceste familii să simtă din magia Învierii Domnului Iisus Hristos.

 

 

Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă linişte sufletească, belşug şi lumină!

Paşte fericit!

comentarii

de Nagykárolyi la 19 aprilie 2014 - 06:49

Interesant ca numai inaite de alegeri va „dor” nevoiasii. Mita electorala !

de liberalcareian la 19 aprilie 2014 - 09:12

interesant ca udmr nu merge niciodata cu pachete la nevoiasi in Carei mai ales in locuri unde sunt si romani!!!
la fel este si la centrele sociale pentru copii unde unii se ocupa numai de copii maghiari si primesc de la primaria Carei peste 700 de milioane pe an pentru voluntarii care lucreaza acolo cu maicutele…..iar surorile grecocatolice romance primaesc numai 8 0 de milioane pentru acelasi numar de copii si acelasi voluntariat…foarte interesat careiimari ca voi faceti numai pentru maghiari si nu va intereseaza comunitatea in care traiti desi sunt familii mixte cu duiumu…iar la nevoiasi merg liberalii de cand sunt ei si de pasti si de craciun numai ca merg pe banii lor ca sunt destepti si stiu sa traiasca si daca nu sunt pe functii asa cum e la voi cu cei doi primari care au candidat pentru ca au falimentat afacerile lor personale pentru care primaru inca mai are de platit si are si retinere pe salar de 30 la suta!!!
la nevoiasii din carei era director mare kalla si din mancarea nevoiasilor a tinut o ferma de porci dar nevoiasii nu au avut pe masa carne si scoatera afara resturile de mancare in marmite in care baga puiul intreg congelat in pungi la fel si cascavalu!!!kalla parvca tot de la udmr carei era ca plaingea intr-una dupa postul caldutr din care traiau o gramada pe spinarea nevoiasilor!
nicxiunul din cei dpo primari careieni nu da vreodata la nevoiasi atentii din buzunarul lor pentru ca e gol buzunaru fara banii de la primaria carei!!!
cat a costat masa de la 15 martie unde pana si ouale umplute erau decorate rosualbverde si mai va umbla gura de nationalism!!!
mereti si mai puneti mana pe ceva lucru nu tot stati cu cersitu la banii orasului ca fara ei sunteti pe spate.
mai vreti si alte lucruri intyeresante?

de alt liberal la 19 aprilie 2014 - 15:00

stie tot orasul ca primarul care este presedintele udmr carei are retinere pe salar de 30 la suta pentru datoriile de peste 7 miuliarde de la firmele falimentate;interesant este ca se poate vedea pe site urile tribunaluluii si apoi fiscului care a stabilit pedeapsa de retinere pe salar.;stim toti ca mobilion srl sau castex srl sunt doar 2 din firmele falimentate pentru management defectuos; la fel a pus pe butucu si mobicrasna si ergoclass; apropo de ergoclass cum se face ca a fost pe pierdere ani de zile si dupa ce a iesti primar jeno a facut o infuzie de 200.oooo lei adica 2 miliarde cand el nu are decat 4600 salar iar nevasta e pensionara?
nu va e rusine sa defilati numai cu ciurucuri?
chiar nu mai au maghiarii alt om de vaza in oras numai un coldus care face de rusine orasu ca e singuru oras cu un primar cu retinere pe salar?
de ce primarul kovacs a cumparat masina renault de la bacau pe banii fundatiei de promovare a turismului local si o foloseste doar familia lui?
chiar nu aveti rusine sau sunteti asa prosti toti ca ati ales pe cel mai putin prost sa fie presedinte?
interesant ca nu are curaj primaru sa iasa public si sa dea dezmintire ca scrisoarea domnului ciuta nu e adevarata.
sa arate el un fluturas din ultimii 5 ani in care nu are retinere pe salar si apoi va credem pe cuvant.
hai ca va faceti de tot rasu….

de Covaciu la 19 aprilie 2014 - 15:02

Bă Nagykárolyi (és Vidéke) (la 19 April 2014 – 13:5), tu n-ai nici Paște?, ‘Tu-ți paștele mătii!

de careiimari la 19 aprilie 2014 - 15:11

nu bagatiin seama pe astia fara cruce ca primasu’..
se baga numa in seama ca altfel toti injura la ei cum au distrus orasu ca sa isi faca ei bani pe facturi la pavaje si copaci si alte cele… si acum copacii din parc la gater au ajuns la urziceni ca iar a trebuit lemn de scaune la jenica…. mare plimbareata pe la stranele romanesti ca nici in biserica la el nu mai are loc de ce bine e vazut!
daca nu ar fi sutele de milioane date la catolici nici acolo nu ar avea intrare….nu degeaba se tot muta de cand s-a nascut dintr-un loc in altu ca sa i se piarda urma la toate marafeturile facutye…poate ne spune si cum a primit prima masina neagra dupa semnarea actelor de vanzare a terenului de la mobicrasna si cum a luat casa din debretin?

de cartieru' la 19 aprilie 2014 - 15:16

mare suparare pe udemeristi ca nici acum nu s-au gandit sa ajute oamenii necajiti..
de fapt era o exceptie daca mergeau ca ei sunt obisnuiti sa ia de la necajiti nu sa dea!!!

de voicu la 19 aprilie 2014 - 15:21

Bravo pentru liberalii satmareni!
Ati arata ca sunteti aproape de cei care au nevoie de un zambet si un cuvant bun!
Sarbatori Fericite!

de pongo la 19 aprilie 2014 - 15:27

postacul tulipan a uitat sa spune ca primarul a scos de pe harta tiparita a orasului carei monumentul ostasului roman si ca la aniversarea centenarului sculptorului care a facut monumentul a asteptat oaspetii cu dalele scoase din fata monumentului…nu ca era lucrare de acum citiva ani ci le-a scos cu 6 zile inainte doar ca sa isi bata joc de invitati si de sarbatoarea romanilor. si acum se pregateste de pelerinaj in bisericile romanesti ca vin alegerile si trebe ceva votturi la el ca rusine nu mai are demult…poate nici nu avut asa ceva.

de meister la 19 aprilie 2014 - 15:33

tineti minte cand au renovat la carei cantina sociala cine a facut inaugurarea?
sigur ca primaru a adus pe saracu de hunor kelemen sa manance la cantina sociala dupa ce a fost la teatru sa puna in pamant capsula timpului si unde nu a chemat decat maghiarii din oras ca ei nu suporta sa vada romanii la un loc cu magyarii!!!!
dupa ce a mancat acolo hunor apoi doar a adus pe prefect sa taie panglica jenobacsi… gonoszhunczutka

de Nagykárolyi la 20 aprilie 2014 - 05:48

Covaciu Asa cu mata vorbesti, daca ti permite…

de ungurul la 20 aprilie 2014 - 11:30

presedintele liberalilor careieni nu are nevoie de nici un plocin de la nimeni si are aceiasi firma de peste 20 de ani si aici e marea suparare a tulipanilor care au un presedinte cu retinere pe salarul de primar dupa ce a ramas cu miliardele datorie ca a falimentat firmele lui personale.presedintele udmr carei umbla cu masina cumparata din banii fundatiei de promovare a turismului careian cica…acolo sunt banii careienilor.. pe masina cumparata ca sa i foloseasca toata familia primarului care nu are nici macar o casa prorpie si sta in gazda ca nu isi poate cumpara pana nu plateste datoriile la fisc!
umbla vorba ca ies la iveala afacerile cu tigari si trafic de influenta si lucrari cu firmele udemeriste din bihor.
udmr carei aliata cu comunistii..numai pentru ciolan ca a pierdut pana nu a fost la guvernare ca astia nu stiu sa traiasca numai din banii altcuiva ca nu sunt in stare sa aiba afaceri profitabile cand sunt pe banii lor.
de ce convoaca la el in birou primarul pe liberalii care il deranjeaza daca nu il intereseaza voturile?\de ce ameninta si umbla la inspectaoratul scolar pentru functiile de director?

de ce umbla pe la bisericile romanesti daca tot nu isi face cruce da ia locul credinciosilor in strana din fata de la catedrala ?

datornicul orasului este primarul jeno care este presedintele udmr carei.un migrator si un traseist.

de careiimari la 20 aprilie 2014 - 11:32

primarul kovacs a angajat la primarie pe ginerele sau dupa ce a castigat alegerile si da la el un salar de peste 4 mii de lei.
a angajat si pe altii apropiati cu contracte de prestari servicii cu zeci de milioane salar dar la muncitorii de la sectia de scaune de pe ecoului nici carte de munca nu le face si nici salar bun nu le da si nici asigurari nu le plateste!

de liberalul la 20 aprilie 2014 - 11:39

Sarbatori Fericite pentru domnul Stef!
Careienii va multumesc pentru ajutor si pentru sustinere!
Cei doi primari maghiari isi bat joc de romani prin tratamentele discriminatorii la care sunt supusi in toate domeniile!
Multumim pentru restaurarea monumentului si pentru tiparirea cartii cu personalitatile careiene !!!
Sa aveti parte de multa sanatate si intelepciune pe mai departe!

de Covaciu la 20 aprilie 2014 - 12:52

de Nagykárolyi la 20 April 2014 – 05:48:

Ba pe-a mătii!

de ungurul la 21 aprilie 2014 - 09:36

e gata transformat deja orasul nu in slobozia ci in caracal si oltenita…si cantecul in gradina lui ion nu mai creste nici un pom se poate canta acum in parcul din carei si in oras nu va mai creste niciun pom ca toarna jeno beton..ati vazut unde era semaforul cum a taiat toti tuia ca sa puina iarba si sa stea oamenii la umbra ierbii pe timp de vara..siinstatia de la policlinica a facut la fel si a taiat toti copacii de langa banci si a pus iarva si floricele ca sa stea calatorii la umbra floricelelor.
numai udemeristii profita de pe urma primarului nascut la asuaj apoi migrat la odoreu si api la satu mare de unde a venit cu carnetul de pecerist la mobicrasna carei pe care a reusit sa o falimenteze si sa duca in somaj careienii!
a falimentat primarul kovacs si alte firme ca si mobilion sau castex sau wood line…si plateste si acum datoriile de miliarde.
nu degeaba cel mai bun primar din judet are retinere pe salar de 30 la suta si mai este si presedinte la udmr carei de rad si curcile de ce oaeni isi aleg unii in functii.
domnul profesor visnyai sta drepti in fata unuia ca si kovacs presedinte cu retinere pe salar… sa mori de ras cu ce oameni iese in fata udemereu din carei care da primaria la nepotul portarului si manejul la nepoata grajdarului .
prin harnicie si patriotism unguresc cei doi primari udemeristi devalizeaza orasul si isi fac casa prin alte tari si statiuni din salar de primar cica…ce se aude cu colaborarea cu tigarile din piata patrioti si harnici udemeristi?
casa conspirativa de pe doina adaposteste in continuare traficantii de tigari?
nici n slatina nu vezi in centrul orasului camine de colorati pentru care primaria carei plateste apa si gunoiul

de altungur la 21 aprilie 2014 - 09:39

noi facem naveta in satumare si primarul da de lucru in oras la muncitorii din marghita si capleni si oradea si voi ziceti ca e cel mai bun primar din judet????
putem sa va dam la voi acest primar si sa avem noi un altul care tine cu careienii si nu numai cu familia lui.
ginerele primarului este angajat la primarie ca sa taie frunza la cainii si mai si primeste 40 de milioane salar.

de emil la 21 aprilie 2014 - 17:34

romanul=zsegolti

Sa-ți dea Dumnezeu ție prosperitatea pe zi ce trece a Careiului? Eu zic sa ți-o dea. După aceea poate mai vorbim. Inclusiv despre venetici. Românește, nu romanul, zsegolti!

Lasati un comentariu