3 persoane cercetate pentru lovire

• publicat la: 25 mai 2014
3 persoane cercetate pentru lovire

 Poliţiştii au intervenit la 3 cazuri de lovire în acest week-end.

      Vineri , un sătmărean a reclamat faptul că, cu 2  zile în urmă a fost agresat fizic cu o bâtă din lemn de către fosta sa soţie , care locuieşte la acelaşi domiciliu. În urma agresiunii bărbatul a necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale. Bănuita în acest caz este cercetată în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

    Sâmbătă seara  poliţiştii Secţiei 5 Petreşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 ,  de către o localnică din Marna Nouă , despre faptul că, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din localitate a fost lovită de mai multe ori cu pumnul , de către cumnatul său. Oamenii legii l-au  identificat şi prins pe agresor.Victima însă a refuzat asistenţa medicală sau transportarea la Spitalul Municipal Carei . În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

    Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Tăşnad au fost sesizaţi sâmbătă , în jurul orei 22,45, de către o femeie , în vârstă de 50 de ani din Acâş despre faptul că fiica sa,  în vârstă de 31 de ani, în timp ce se afla pe o stradă din  cartierul de romi din localitate , a fost lovită de către o altă femeie.

Oamenii legii au efectuat verificări şi au stabilit că între cele 2 a intervenit o stare conflictuală , iar o  tânăra de 25 de ani i-a aplicat mai multe lovituri cu palmele pe corp victimei. Întrucât victima este însărcinată a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale, în urma investigaţiilor medicale efectuate aceasta a fost diagnosticată cu escoriaţii la nivelul corpului.

Agresoarea este cercetată în stare de libertate  pentru lovire.

Lasati un comentariu