Caravana LSRS poposeşte şi la Satu Mare

• publicat la: 13 mai 2014
Caravana LSRS poposeşte şi la Satu Mare

Liga Studentilor Români din Străinătate (LSRS) anuntă inceputul celei de-a sasea editii a Caravanei LSRS, unul dintre cele mai importante proiecte organizate de LSRS in perioada 15 mai – 20 iunie 2014.

Proiectul oferă tinerilor interesati de studiile in străinatate seminarii gratuite prin care pot afla detalii despre oportunităţile existente, dar si informatii utile oricarui tânăr român atunci când pleaca la studii peste hotare. Seminariile, adresate elevilor si studentilor romani din mai multe orase din tara, vor fi sustinute de tineri cu experienta academică internatională, care vor oferi celor interesati informatii practice despre sistemul academic, modalităţi de admitere si  viata studentească din ţări precum: Slovenia, Franta, Portugalia, Statele Unite ale Americii, Ungaria, Italia, Finlanda, Danemarca, dar si ţări indepărtate precum Turcia, China, Japonia sau Arabia Saudită.

Orase. Studenti si absolventi români din peste 20 de ţări de pe 3 continente vor ajunge in perioada 15 mai – 20 iunie in peste 15 orase din România. Caravana LSRS va poposi in acest an la Medgidia, Cluj Napoca, Baia Mare, Craiova, Bucuresti, Satu-Mare, Slatina, Sibiu, Pitesti, Timisoara, Arad, Ploiesti, Constanta, Petrosani, Slobozia, Târgu-Mures, Brasov, Târgu-Jiu si Iasi.

Caravana LSRS este un proiect care recunoaste si sustine interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educatie de calitate in străinatate si care vine in intâmpinarea necesităţii de informare a acestor tineri cu privire la oportunităţile academice internaţionale.

 

Lasati un comentariu