Cititorii ne semnalează…..

• publicat la: 26 mai 2014
Cititorii ne semnalează…..

La solicitarea unor cititori fideli ai Buletin  de Carei care au semnalat faptul că mentionăm mai mult problemele din Ianculeşti ce apartine de UAT Carei  sau  Marna Nouă,vă supunem atentiei o problemă ce trenează de mai mult timp fără ca cineva din  administraţia  oraşului să fie deranjat.

Odată cu  aparitia căldurii si deci a temperaturilor ridicate,gunoaiele din incinta unui spatiu de depozitare amplasat la 15-18 m distanţă de un bloc de locuit,au inceput să emane miesme greu de suportat.Locuitorii din zona respectivă ne-au semnalat faptul că duhoarea şi priveliştea locului  îi face să se simtă de parcă ar locui lângă o groapă de gunoi.

Este vorba de locul ,,amenajat” pentru pubelele de gunoi de pe str Ignisului, chair lângă blocul nr.28.

Este un adevărat focar de infectie.Nu stiu cum altcumva să-i spun.E chiar la 15 m de bloc…poate mai putin.Se poate aşa ceva? E normal? Încercaţi să vă  inchipuiti ce duhoare e acolo..Pentru ce mai plătim  atunci? “ ne declară revoltată una dintre locatare.

Situaţia nu este singulară din păcate,în cartierul Eliberării  existând …”gunoaie”  similare.

redacţia


comentarii

de Ocean la 26 mai 2014 - 20:24

Pentru ce mai platim? Pentru uni care nu au bunul simt, si doresc sa se inbogateasca din saracia si putinul oamenilor.

de monika la 27 mai 2014 - 11:15

poate ar trebui verificate listele suplimentare de care nu se vorbeste deloc..autocarele cu numar de ungaria descarcau oamenii pentru sectiile de votare…valorosu presedinte la UDMR Carei care este si primar are retinere pe salar de 30 procente pentru ca nu plateste datoriile la stat dupa ce a falimentat 4 firme si a lasat pe drumuri saracii oameni cu asigurarile ne-platite.. vicele nu isi recunoaste fata si a dat chix cu afacerea cofetaria si brutaria si inca isi cauta colegii de liceu seral unio satumare ca la facultate nu se stie pe unde a umblat la cei 50 de ani la care a luat diploma….au avut si udemeristii careieni un intelectual intre cei 11 si pe acela l-au dat afara ca nu ridfica mana la comanda domnul profesor visnyai csaba…in rest ..pensionari cu liceul la scoala de seara,consilieri ca brem arpad care a bagat baietelul la castel dar nu vine la lucru cand este chemat pentru ca el este platit la studii superioare dar acum a terminat liceul..consiliera venig care a bagat sotul agronom ca administrator parc desi mai era un candidat care avea ca specializare arboricultura dar acela era roman si specialist la UBB Cluj si nu se regasea in famiglia nescolita a tulipanilor…ginerele primarului taie frunza la caini in primarie pentru 40 de milioane salar iar consilerul primarului kovacs ia luna de luna peste 20 de milioane de la primaria si nici nu merge la servici…toti cateii tulipani sunt mari cand le semneaza primaru facturile umflate ca pe barba lor dau chix cum a dat primaru si vicele sportiv care a pus pe butuci echipa victoria si vrea sa distruga tenisul de masa pt ca antrenorul nu ii canta in struna si ii arata cum el reuseste acolo unde lajos nu a ajuns niciodata adica la camp[ionate europene de unde se si intoarce podoba cu medalii !!!asta e valoarea famigliei de tulipani conduse de doi tilhari care sug banii careienilor..poate ar fi curios daca cineva ar cauta unde sunt intradevar voturile reale ca pe liste au fost peste 21 de mii de alegatori trecuti iar tot orasul nu are atatia locuitori.

de emil la 27 mai 2014 - 11:46

kk0vax 10:48
Valorile PNL Carei au rămas neschimbate de multă vreme. Bujor, Bontea sau Rusu, nu țin voturile în buzunarul lor și nu ei sunt aceia care le introduc în urnă. Adică nu pot obliga pe cineva să voteze așa cum votează ei sau cum ar dori. Voturile pentru PNL au scăzut la Carei în special pentru că unii alegători careieni care votau PNL înainte, nu au fost de acord cu anumite decizii adoptate de PNL la nivel național. De aceea, unii dintre ei nu au venit la vot. Alții dintre foștii votanți PNL, mai puțini, ce-i drept, chiar dacă au venit la vot au votat cu alții.

de gheti la 27 mai 2014 - 18:09

nu lajos raspunde de gunoiu din oras???? nu el chema angajatele la interviu si le ameninta ca daca nu il mangaie frumos zoboara din servici???? gata casa din szalka fotbalist baci???unde merge faina de la moara si din ce bani a cumparat terenu de multe hectare din capat de la drum de ghenci???? bime ca se lauda cu fotografiile din mexic de la baru..de langa piata de vechituri pe unde a umblat…sau poate asa a facut banii de teren..a vandut budyi lui nevasta….

de csavo la 27 mai 2014 - 22:17

ce sa astepti de la asa primari? poate trebuie pus becul rosu la primarie…

http://vimeo.com/95674987

de ElChoclo la 28 mai 2014 - 09:30

Va dorim succesuri la bac…

de iancsi la 30 mai 2014 - 15:30

sa vedeti gunoaie pe baltilor si pe tireamului nu acii la piata/acolo sa mereti sa mirositi a jo buzzzzz

Lasati un comentariu